Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Praėjęs naktinis WoW: Cataclysm startas


Guest Rizz

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4885 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

cataclysm_startas.jpg

Šis pirmadienis daugelio Wow'erių kalendoriuose buvo apibrauktas raudonai - juk būtent naktį iš pirmadienio į antradienį startavo naujasis World Of Warcraft papildymas Cataclysm.

Niekad nemaniau, kad kada nors sudalyvausiu panašiame renginyje, bet visgi smalsumas nugalėjo. Juk ne kasdieną tokiame kaime kaip Lietuva (patriotai, neįsižeiskit) būna naktinis žaidimo startas, nors pastaruoju metu situacija keičiasi į gerą - naktinio Starcraft II starto sėkmė tai puikiai įrodė. Tuo tarpu šįkart World Of Warcraft: Cataclysm naktį iš pirmadienio į antradienį turėjo būti pardavinėjamas rekordiškai daug vietų - Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose - iš viso net 8 skirtingi prekybos taškai!

Taigi, kaip jau sakiau, smalsumo vedinas ir aš patraukiau į vieną iš 8 taškų - į Vilniaus Akropolio Baituką. Kodėl būtent ten? Greičiausiai dėl to, jog neturėjau noro drebėti nuo šalčio, stovėdamas prie Topo Centro.

100_2516.jpg

Atvykus į vietą nieko ispūdingo nepamačiau - įėjus pasitiko stendas, kuriame pranešama, jog šiandien startuoja naujasis WoW papildymas, o pakylus ekskalatoriumi į viršų išsižioti dėl milžiniško žmonių kiekio tikrai neteko - jų buvo maždaug 50. Aplink tvyrojo gan rami nuotaika - pirkėjai stebėjo laikrodžius laukdami vidurnakčio, o pardavėjai karštligiškai sukosi tvarkydami paskutinius štrichus. Kažko panašaus į SC II startą tikrai nebuvo - per projektorių buvo rodomas vienas ir tas pats Cataclysm traileris ir jokių papildomų detalių labiau sukuriančių atmosferą...

100_2523.jpg

Atėjus vidurnakčiui pagyvėjo ir nuotaikos. Pirkėjai smagiai stumdėsi eilėse, norėdami kaip įmanoma greičiau nusipirkti norimą žaidimą bei patraukti namo, kad galėtų išbandyti. Pardavėjų veiduose švietė šypsenos vis priimant naują pluoštelį banknotų ir pakeičiant jį WoW'o paprasta arba kolekcine pakuote. Taip ramiai viskas ir praėjo... Aj, tik užkliuvo vienas dalykas - naktinis WoW startas vyko ir Elektromarkt'e, kuris yra prie pat Baituko! Keista, jog apie tai nebuvo informuota, kitą kartą norėtųsi, kad informacijos apie tai būtų daugiau.

http://gamesnation.lt/images/phocagalle ... 0_2515.jpg

http://gamesnation.lt/images/phocagalle ... 0_2520.jpg

http://gamesnation.lt/images/phocagalle ... 0_2522.jpg

http://gamesnation.lt/images/phocagalle ... 0_2525.jpg

http://gamesnation.lt/images/phocagalle ... 0_2527.jpg

http://gamesnation.lt/images/phocagalle ... 0_2531.jpg

Apibendrinant galiu pasakyti, jog tokiame renginyje visai smagu sudalyvauti - ta laukimas užburia ir net aš, niekad nebuvęs MMORPG megėju, pagalvojau: na kas per velnias visus traukia į tą WoW pasaulį? Gal vertėtų pabandyti ir man... Anyway, Lietuvoje ir daugiau panašių su gaming susijusių renginių!

GamesNation.lt ; SuperGames.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...