Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4449 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tai nebuvo panašu į namo interjerą, gal labiau į kažkokią viešą įstaigą. Visos patalpos per daug neužpildytos, pačios patalpos galbūt irgi parinktos kiek per didelės. Labai užkliuvo man virtuvė, joje virtuvės baldų rinkinys sudėtas iš skirtingų tipų, o tas tikrai vaizdo negerino. Pačiam interjerui pritrūko įdomesnio išplanavimo, na bet tas dabar nėra pagrindinis dalykas, nes pirmas interjeras ir nemanau, jog būtų labai įvairus. Modeliuojant interjerą reikėtų labiau naudotis koordinatėmis, nes matosi klaidų. 

Nu ka Tos pacios durys.... tos pacios geles.... tos pacios sienos... ir labai tuscia. ten 2 aukstu sinos su langu??? ir kam 4 spyntos 1 kambari? 6/10

Tai nebuvo panašu į namo interjerą, gal labiau į kažkokią viešą įstaigą. Visos patalpos per daug neužpildytos, pačios patalpos galbūt irgi parinktos kiek per didelės. Labai užkliuvo man virtuvė, joje virtuvės baldų rinkinys sudėtas iš skirtingų tipų, o tas tikrai vaizdo negerino. Pačiam interjerui pritrūko įdomesnio išplanavimo, na bet tas dabar nėra pagrindinis dalykas, nes pirmas interjeras ir nemanau, jog būtų labai įvairus. Modeliuojant interjerą reikėtų labiau naudotis koordinatėmis, nes matosi klaidų. 

Man asmeniškai tai patiko tai skiriu 8/10, nes aš pats tai nemoku visiškai mappinti, ir dar plius tai tavo pirmasis darbas. ŠAUNUOLIS ir +rep. Sėkmės toliau lavinant įgudžius ;]

Yra klaidelių ir nemažai jų.

1.Klaidelė.

2.Klaidelė.

Sekmės tobulėjant :)

Ačiū visiems labai, o klaidų tai bus, kadangi dar nesu labai patyręs šioje srityje ir čia pirmasis mano interjeras. Niekas negimė mokėdamas, o tam ir mappinu, kad labiau išmokčiau. Dar kartą ačiū! :)

Jeigu galit patarkit kaip atlikti mapp darbus ateityje, kad nebūtų klaidų ir darbai būtų vis geresni. :)

Jei ir toliau tai darysi, tuomet per laiką turėtum ir pats susikurti savo stilių. Patarti nelabai yra ką, patirtis įgaunama per laiką. Manau svarbu būtų ir tai, jog nesistenk visuomet daryti didelį interjerą, nes vietoj jo geriau mažesnis, bet pakankamai užpildytas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4449 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...