Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4441 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, taigi labai norėčiau jūsų patarimų kaip išryškinti pilvo presą.

Aš pakankamai daug padarau atsilenkimų apie 125-180 atsilenkimų per karta (kiekviena d). Sveriu 51kg o ūgis 1,67m. O problema ta kad man stiprėja tik raumenys bet nesiryškina presas, nesakau kad blogai bet norėčiau paryškint. Kiek skaičiau mityba turi būti tam skirta tam kad numestum nuo pilvo kažkiek rieb. ir visa tai paryškintum , bet pas mane nėra to pilvo rieb. Todėl ir parašau patarimų kaip išryškinti. Gal yra žmonių su šituo dalyku susiduriančių. Laukiu patarimų , ačiū.

Redaguota , nario ChuckBoy
(redaguota)

http://www.sportokuras.lt/sportuojantiems/ryskus-pilvo-presas-kaip-tai-pasiekti/

Aš tai į dieną išgeriu 5 kiaušinius, einu ant tūriniko, į dieną prabėgu 20km ir mano presiukas auksinis :D;)

Aišku viską darau 200 atsilenkimų, atsispaudimų 100 ir viskas tobulai gaunasi, valgyt valgau mėsos, bet ir daržovių valgau. Bet perspėju tave nenaudok jokių "Kretinų" "Anabolikų" "Proteino" ir pnš šūdo. Nes kuriam laikui būsi "Vierchas" Bet po kiek laiko iš tavęs būs pilnas vandens maišas

Į dieną aš valgau 3 kartus,  porcijos normalios ;)

Redaguota , nario FUCK AND STAY OUT

http://www.sportokuras.lt/sportuojantiems/ryskus-pilvo-presas-kaip-tai-pasiekti/

Aš tai į dieną išgeriu 5 kiaušinius, einu ant tūriniko, į dieną prabėgu 20km ir mano presiukas auksinis :D;)

Aišku viską darau 200 atsilenkimų, atsispaudimų 100 ir viskas tobulai gaunasi, valgyt valgau mėsos, bet ir daržovių valgau. Bet perspėju tave nenaudok jokių "Kretinų" "Anabolikų" "Proteino" ir pnš šūdo. Nes kuriam laikui būsi "Vierchas" Bet po kiek laiko iš tavęs būs pilnas vandens maišas

Į dieną aš valgau 3 kartus,  porcijos normalios ;)

Tu blyn skiri papildus nuo sterodių? Žiūriu nihuja.

Steroidai yra sistetiniai todėl tai šūdas ir kaip tu sakai išsileisi ir būsi vandens maišas.

Maisto papildai tai maisto medžiagos kurios yra maiste .

Tai tu gal nebevalgyk nes nesveikas buvau turėjas trauma pora mėn vartojau papildus ir nihuja nieko neatistiko viskas išliko kaip ir yra.

Papildai stebūklų nedaro kaip steroridai tai nemaišyk prieš rašydamas isitikink ar nenusišneki .Tai va o šiaip temos autoriui siūlau bėgioti krosus daryti atsilenkimus gerti žalia arbata arba gali pasimti l -carnitina .Sekmės

48a929f587a83fd8986d2d1489c44089754.jpg

Tu blyn skiri papildus nuo sterodių? Žiūriu nihuja.

Steroidai yra sistetiniai todėl tai šūdas ir kaip tu sakai išsileisi ir būsi vandens maišas.

Maisto papildai tai maisto medžiagos kurios yra maiste .

Tai tu gal nebevalgyk nes nesveikas buvau turėjas trauma pora mėn vartojau papildus ir nihuja nieko neatistiko viskas išliko kaip ir yra.

Papildai stebūklų nedaro kaip steroridai tai nemaišyk prieš rašydamas isitikink ar nenusišneki .Tai va o šiaip temos autoriui siūlau bėgioti krosus daryti atsilenkimus gerti žalia arbata arba gali pasimti l -carnitina .Sekmės

Taip tu esi teisus. Bet jeigu išvien gersi maisto papildus tu tapsi tiesiog storas kaip "mcdonalds" pagrindinis klientas :) Aš asmeniškai tik kartais pavartoju "Proteina" Bet ir man užtenka ką turiu, viskas puikiai matos.

Kreatinas ir proteinas yra grynas vanduo, raumenyje bus pas tave vanduo ir viskas tuo pasibaigs, mėnesį panaudojo klasiokas, išsipūtė, bet kaip liko lepšis tai ir toks yra, suknitas vanduo ten daugiau nieko.

Proteinas vanduo? :DD baisiausia nesamonė kokia esu girdėjas gal tavo klasiokas užvartojo metano kad išsiputė nes nuo kreatino ir preteinio taip neišsipūso ten tik maisto medžiagos paiškinsiu jų veikimo principa.Kreatinas kaip jūs esate išgėre kreatino jūsu raumuo pripumpuojamas vandens jūs sportuojat viskas čiki ant vakaro visa vandeni pašalinat su šlapimu o i ta tuščia vieta kur buvo išsitempe nuo kreatino pripilildot baltymais valgydami masita kur yra daug baltymu žuvis,vištienos krutinėle ir tt.Proteinas proteinas tai maisto medžiaga tai baltymas kurio gauname kaip ir iš maisto čia galima sakyti kaip ir plyšių užkaišimas mitybos plane tarkim man reikia 180g baltymu surenku 160g ir dar 20g išgeriu proteino tai va .Papildai stebūklų nedaro ir nemaišykit su steroidais kaip per mėnesi prisputi kaip raumenų kalnas .Gal tavo draugas užvartojo plačiai žinomo metano tik nesigyre ir viskas sakė čia nuo kreatino ir preoteino toks efektas nemaišyk metanas tai steroidas tabletčių pagrina per mėnesi dar greičiau išsiputi o po to labai greit išsileidi.Tai va sekmės temos autoriui rezultatų siekime ir nebenorėčiau matyt tokių bereikšmių komentarų apie papildus.Trumpai dar apie tavo tą klasioka gal jis to gerai žinoma metano parijo kad per mėn taip išsiputė nes kreatinas ir proteinas tokių magijų nedaro daug kas kaip vartoja metana niekas nesigiria nes tai pats šudiniausias steroidas koks be gali būti.Per mėn dar greičiau išsipute ir per savaite krenti tai va gal jis bandė užmaskuot ir nuteikt kad čia nuo kreatino ir proteino.Gerai sekmės temos autoriui.Nebenoriu matyt postų apie papildus kad ten hujne chemija ir tt .Nesat vartoje tylit.Kas yra vartoja su tais galima kalbėt kaip galima kalbėti jeigu nesi net bandes nu patyliu aš. 

48a929f587a83fd8986d2d1489c44089754.jpg

Jeigu turi android'ą, tai dėl pratimų siūlyčiau Caynax (dienos pilvo treniruotė), iš pradžių pratimai atrodo lengvi, bet kuo toliau tuo sunkiau. Po treniruotės tikrai jaučiausi, kad presas dirbo. Atsilenkimus daryk ne per kartą, leisk raumenim pailsėti, nes jeigu juos per daug nuvarginsi jie pradės silpnėti.

O dėl proteino, tai proteinas -  galime sakyti, kad tai maisto papildas (baltymai), bet jie preso tikrai neišryškins. Jie skirti masės auginimui (kulturistam), kuriem reikia masės kurioje augtų raumenys. Jeigu sportuoji tik ant pilvo, jų nenaudok, nes masė taip pat prisideda ant kojų, nebent nėra pas tave masės iš kurios augtų raumenys, tada gali. Aš pati sportuoju ir rezultatai matosi nuo Caynax programos, bet žinoma aš papildomai darau atsilenkimus, kelis mėnesius ėjau į sporto klubą.

P.S raumenys gali nesimatyti jeigu masės per daug, tada yra 2 išeitys: sportuojant mesti svorį arba daugiau sportuoti. Sekmės sportuojant!

(redaguota)

Didžiausios klaidos ir mitai - PRESAS

Ryškiame pilvo prese yra kažkas tokio, kas pritraukia daugelio žmonių žvilgsnį.. Taip… Jūs galite turėti “užbombintas” rankas,
bet jeigu jos judėdamos nuolat užkabins jūsų alaus pilvą - JOKIO GROŽIO ČIA NEBUS.
Jūs norite žinoti kaip padaryti tuos šešis “kubikus” ryškius?
Pradedam nuo mitų griovimų:

✘ Tam, kad užpompuoti ryškų presą reikia daryti šimtus pakartojimų.
✔ NETIESA! Tiesusis pilvo raumuo taip pat kaip ir bicepsas, krūtinė ar deltos. Kad gauti gražų presą jį reikia treniruoti. Taip, būtent treniruoti o ne panerti jį į stresą.
Jūs negalėsite akivaizdžiai padidinti pilvo raumenį, todėl kad tiesusis pilvo raumuo yra plokščias ir sujungtas su daug sausgyslių. Vis dėlto, tam kad sausgyslės “sėdėtų”
gyliau ir pabrėžtų raumenų atsiskyrimą - jums reikia užpompuoti tam tikrą raumenų kiekį. Tada raumuo pakils virš sausgyslių.
Kaip tai padaryti? - Nuolat didinkite svorius taip didindami pasipriešinimą.
Nuo 8 iki 20 pakartojimų kiekvienam sete.

✘ Norint pasiekti gerą rezultatą pilvo presą reikia treniruoti kiekvieną dieną.
✔NIEKO PANAŠAUS. Ir vėl, presas kaip ir krūtinės ar nugaros raumenys. Jeigu jūs jį treniruojate intensyviai, pilna amplitude - JAM REIKIA POILSIO REGENERACIJAI (atsistatymui).
Niekada neapkraukite preso daugiau nei tris kartus į savaitę, o jeigu intensyvumas didelis - užteks ir dviejų.

✘ Preso treniruotes pagal efektyvias programas galu gale duos jums trokštamą six pack’ą..
✔ NIEKADA, jeigu ant talijos turite storą riebalų sluoksnį. Tai vat, jeigu nori turėti kvadračiukus ant pilvuko atidaryk juos. Jeigu tavo BF (body fat) didesnis nei 12% - jo nesimatys , visiškai nesvarbu kiek valandų tu jį pompuosi. Kad pamatyti preso evoliuciją reikia laikytis DIETOS.

✘ Atsilenkimai - geriausias pratimas pilvo presui.
✔ Tai tas pats, kaip sakyti «Kojų tiesimas - geriausias pratimas keturgalviui». (Aišku, tiesimas gerai izoliuoja keturgalvį , bet daugelis kultūristų žino, kad izoliuotas pratimas - negeriausias “masės” draugas. Keturgalviui geriausi - pritūpimai ar kojų spaudimas).

✘ Presas – tai atskiri, 6 maži raumenukai.
✔ Iš tiesų pilvo presas ir kvadračiukai yra vienas raumuo (rectus abdominis - tiesusis pilvo raumuo). Mes matome šešis ar aštuonis kvadračiukus dėl horizontalių ir vertikalių sausgyslių.
Jos ir sudaro tas linijas ir įdubimus, kurias matome.

✘ Darant standartinius atsilenkimus pilna amplitude pilnai dirba tiesusis pilvo raumuo.
✔ Jeigu darote atsilenkimus horizontalioje padėtyje, tai dirba tik viršutinė preso dalis.

✘ Kojų kėlimas horizontalioje padėtyje yra geriausias pratimas pilvo presui.
✔ Tokio tipo pratimai užkrauna tik klubo sąnario fleksorius (lenkiamieji raumenys, pilvo raumenys šiuo atveju yra tik stabilizatoriai t.y. presas negauna visiškai jokios naudos iš šio pratimo, naudą gauna tik fleksoriai. Lygiai tas pats vyksta su visais neteisingais kojų kėlimais, norite išduosiu paslaptį? Norint įjungti presą į darbą jūs privalote kelti dubenį į priekį, t.y. jeigu kabant ant skersinio keliate kojas sulenkus per kelius - tai su keliais privalote palieskite krūtinę, tada presas dirbs. )

✘ Pasilenkimai į šalis padės ištreniruoti nuostabius šoninius pilvo raumenis.
✔ Sunkūs pasilenkimai į šalis, kurie daromi hanteliu vienoje rankoje ištreniruos nuostabius šoninius šonkaulių raumenis, kurių deka talija atrodys platesnė, kas savo ruožtu pečius vizualiai pasiaurins – NEREALIAI.. Super pratimas! ... O jeigu rimtai - kultūristai nedaro šio pratimo apskritai, šis pratimas gadina visą Vyriškos V formos estetiką.

✘ Pilvo preso treniruotė su milžinišku pakartojimų ir priėjimų skaičiumi padės sudeginti riebalą.
✔ Atsiprašau, bet lokalus riebalų deginimas būna tik tv reklamose (tik nuo pilvo, arba TIK nuo užpakalio riebalo nenuimsi, bendras riebalo pricentas krenta visame kūne), netikėkite tuo ką matote topshop reklamoje. Jūs nesudeginsite daugiau riebalo darydami daugiau pakartojimų! Gaila, bet dauguma sportuojančių žmonių dažniausiai sėdi ant giežtos dietos, bei prakaituoja darydami kardio treniruotes. "Bet ką, 100 korpuso pakėlimo nesiskaito kardio??" -NE. Šitie 100 sudegins mažiau kalorijų nei turi mažas obuoliukas.
Geriausia išeitis - po truputi mažint kalorijų kiekį (po 100-200 kalorijas nuo bendros kcal į dieną kas dvi savaites).Taip po truputi nuimsite savo riebalų sluoksni nuo talijos ir pilvo.
Kai bendras BF nukris iki 8-10 procentų jūs matysite savo presą. Jeigu norite matyti presą neįtempus jo BF reikia sumažinti dar iki 6 procentų. Tai sunku, tai reiškia kad reikės sumažinti dar daugiau kalorijų į dieną. Kol bendras dienos suvartojamų kalorijų kiekis nenukris iki 2000-2500 kcal (kiekvienam individualiai).

Paruošė puslapis Revoliucija - Visapusiškas tobulėjimas. Visi creditai jam arba jiem :)

Redaguota , nario Žalgirietis
3113187470.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4441 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...