Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4453 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, teikiu tikrai kokybiškas web kurimo paslaugos.

Su kuo aš dirbu?

IPB
PHP
HTML
phpBB (forumų sistema)
WordPress
XenForo

Ką aš atlieku?

Sukuriu WEB
Koreguoju dizainus
Instaliuoju Hook
Ir kitas reikiamas paslaugas.

Atlieku viską pagal jūsų norus.

Už papildomą mokestį galiu būti jūsų Webmin

Paslaugas atlieku greitai (1 - 2 ) dienų bėgyje

Jei paslaugos bus atliktos šiek tiek vėliau, jums visuomet bus praneša ir pasakoma priežastis.

Kaina sutartinė

Man yra 15 metų.

Kviesdami į skype visuomet pakvietimo žinutėje rašykite "Dėl web" ir panašiai, kitaip nepriimsiu.

Redaguota , nario F.E.A.R

Kreipks čia
addskype.png?u=kentas.rimtas&c=gray

Ačiū, nereikia :) Tiesiog tikrinu tinklapių kūrėjus, kurie turėtų geriau pavadint tai "Teikiu WEB editinimo paslaugas". Nes tinklapių kūrėjai nesišvaisto po pitaka už tinklapį ir neskaito "kūrimą" kaip TVS įrašymas  :)

Prie ko čia editinimas? aš surašau TVS, tiems kurie nemoka patys ir už tai paimu simbolinį mokestį. Beje, ką tu laikai tinklapių kūrimu? gal nauja TVS suprogramuoja atskiram webui

Kreipks čia

Prie ko čia editinimas? aš surašau TVS, tiems kurie nemoka patys ir už tai paimu simbolinį mokestį. Beje, ką tu laikai tinklapių kūrimu? gal nauja TVS suprogramuoja atskiram webui

amm, nepanikuok, ok?

Esmė, jis paklausė, kiek kainuotų pažinčių portalas su mokėjimų sistema, tai man įdomu, kokią tu tvs išrinktum dėl pažinčių svetainės? :D

įdomu, kaip su HTML sukurtum prisijiungimą, ar kažką panašaus '-', o su PHP - Fusion, visai netinka, paprastas forumas ir tiek, pažinčių portalui reikia ūnikalaus TVS kurto su PHP , o ne Php Fusion.

PHP - Fusion = TVS

PHP = programavimo kalba

bent šitus du dalykus žinok

Aš žinau šiuos dalykus

Kreipks čia

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4453 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...