Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4451 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sekmės bandant ieškant kvailių, noriu perspėti jus su logika :)

2.Turi būti keli limonai 2-3M - Atrodo viskas normalu, bet skaitykite toliau.

8.Account prisijungimo vardas turi būti ne email - Koks skirtumas, vistiek pasikeisti gali :)

9.Turi būti nuimtas bank pin kad iskart galėčiau pasikeist kai nusipirksiu.. - Bank pin galėsi nusiimti iškarto pasikeitęs savo email.

1.Turi būti bent 500k xp minimum čia - žmonės turintys tiek reputacijos dažniausiai turi turto.

Noriu pasakyti tik tiek, jog tavo reikalavimai atskleidžia tavo tolimesnius veiksmus, tad garantuoju kiekvienam, jog čia eilinė apgaulė :)

Visi kiti klausymai tik dėl vaizdo.

Ieškomas žmogus, dirbantis su elektroninių parduotuvių turinio valdymo sistemomis, darbas įmonėje, gerai apmokamas. Nereikalaujamas aukštasis, nuo 15 metų, patirtis - privalumas. Pageidaujami programavimo, grafikos darbų, sumanumo ir komunikabilumo įgūdžiai.

Jei eimail yra padarytas prisijungimui jo neina pakeisti niekados ir visada turi jungtis tik su email o jei taip padaryta tai su email net nereik slaptazodzio paskui kad jį acc atgautum tad nenoriu kad mane apgautų.. 2. Bank pin eina nuimti tik po 3 dienų kaip ir email tad aš nežadu pirkti acc ant kurio yra visos saugos priemones nes aš jį nusipirkęs iš kart galėčiau prarasti.. 3. Jei tu nežaidei sarg.lt arba žaidei labai senai tai patarčiau užeiti nes ten viskas atnaujinama kad butu labai saugu žaisti ir pašom su 0 reputacijos kai dar esi žalias man atsiprašant nepisti proto okey.. ?

• Teigiamai 2

Sveikas ,turiu paskyrą .
Bendras xp kiekis : +/- 430`000 .
Yra mašina SULTAN .
Verslas iš WEB 560LT/min
Pasiekimų virš 60 .
Pinigų nėra .
Forumo acc ; 300 pranešimų / 220 +rep .
3 SKIN už kreditus .
Dirbti beveik visi darbai .
Gera reputacija ,buvęs pavaduotojas ,daug kartų įgaliotinis ,į mafijas / gaujas be atrankos nueini .

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4451 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...