Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4454 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Oho kaip.. Kai pačiam taip įkiš tai ir bus problemos, turėtum pasakyt jai parduodu, bet neesmė, kad toks esi.... nenoriu įžeidinėt, bet asilas tikras, tebūnie tau ant sažinės.

Apsiverk dabar, jei būčiau dūxas kaip tu tai seniai tave apipisęs būčiau :P Bet kadangi aš geras tai atleisiu tau šitas nesąmones.

Jei būčiau normaliai apipisęs tai būtum iš manęs negavęs to supisto balanco ir būtum seniai bloke pas mane skaipe, kadangi tu verksnys tai ir lik tokiu.

Verksnys aš tik pasakiau žmonėm, kad jie taip neapsigautų ir viskas, o tu ką čia atėjas pisi protą.. Aš nors žmonėm padedu..

Juokingiausia yra tas , kad tu  Pauliau už tuos 30 litų , būtum pats tą balansą pasipildęs , Eivydas šioje situacijoje visiškai nebuvo kaltas , tu neklausiai jis nesakė .

Visiškai nekaltas.. Čia tas pats kaip ir mašiną parduosi ten kokių gedimų yra nematomų ir sakysi, kad nėra tai čia yra apgavystė. Tik draugus ir temoki apgint ir viskas. Nu bet sakau jam čia ant sažinės jai jis bent ją turi..

i87_oits.jpg

O kitaip būna kaip mašiną perki ? :DD Rašo viskas ok, nors nuvažiavus pažėt jau matosi, o kitas nusipirkus prasideda bėdos..

Beto, MartinQ pirmą kart matau, ir ne joks man jis draugas, kad mane gintų, tiesiog ne iš oro štūką repų turiu, tokia tavo "ale" pagalba niekam verta, nes tau ta balancą atidaviau, ir neapgavau, neklausiai - nesakiau.

O kitaip būna kaip mašiną perki ? :DD Rašo viskas ok, nors nuvažiavus pažėt jau matosi, o kitas nusipirkus prasideda bėdos..

Beto, MartinQ pirmą kart matau, ir ne joks man jis draugas, kad mane gintų, tiesiog ne iš oro štūką repų turiu, tokia tavo "ale" pagalba niekam verta, nes tau ta balancą atidaviau, ir neapgavau, neklausiai - nesakiau.

Ai čia su tavim pašnekėt, būtum rimtas žmogus pats pasakytum visko gi neišsiklausinėsi ir žinok galbūt ne visi žino, kad taip gali būti jog negalima užsakinėti domeno.

Ko jūs stumiat ant wuPoR, normalus žmogus, nereikia čia verkti, jeigu nieko neklausi tau nieko ir neatsakys, tas pats kaip ir su mašina, ką nors nepaklausi ir liksi bėdoje.

Verkia ir vėl *Myliu SuperGames.lt*.. kas ar tu aklas ar kaip aš nesuprantu kur čia verkia aš tik perspėju žmonės, nes pavyzdžiui žmogus nesusidūręs su tokia bėda nevisada gal žino apie tokius dalykus tai va gal perskaitęs temą klausinės. Kas per žmonės tai nežinau. Nu rimtas žmogus pasakys apie mašinoj ten kokie gedimai reikia, o jai toks dėjas tai nesakys o normalus, sažiningas žmogus pasakys.

i87_oits.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4454 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...