Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4025 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki taigi iš neturėjimo kas veikti susidariau valgiarašti, kiek ko suvalgysiu per para. ir norėčiau sužinoti ar pagal kalorijas ir visa kita per tam tikra laiką priaugčiau bent kažkiek masės ?

Metų- 15
Ugis- 1,82
Svoris- 61kg

http://www.part.lt/img/04d02a06dce537bf7fe8066e0ac2b796229.bmp

Redaguota , nario Aleksas

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Tu nesveeeeikas ;d man 14metu sveriu 36kg ir aš tuo džiaugiuos ;d

O koks tavo ugis, jei aš atrodau kaip pagalys 180 su 61kg,tai įsivaizduoju kaip tu atrodai :D

Riešutai, ryžiai (pilno grūdo), vištiena, kiaušiniai, žuvų taukai. Valgyk šitų, baltymų šaltiniai, ir nėra taip sunkiai tie baltymai iš jų įsisavinami. Beje, iš kalorijų tik lašinių gali priaugti, bet ne tos masės, apie kurią kalbi.

Mes čia ne apie riebalus kalbam,kur į visa tai įeina visokie burgeriai,kebabai ir kitoks šlamštas, kalorijos žmogui yra reikalingos o paauglys jų turi per diena kiek skaičiau sunaudoti 2,4k, na o aš jų net 1,5k neišnaudoju nes retokai valgau.

O dar apie maistą,tai aš viska valgau kas sveika ir skanu, t.y varškė,vištiena,riešutai,riešutu sviestas (retkarčiais),mėsa ir t.t

Tipo kasdien po kilogramą kiaušinių baltymų suvalgysi? Kažkodėl abejoju.

Nori tikėk nori ne,bet virti jie man skanus ir jie man kažkodėl patinka. O virtu kiaušiniu tik baltymus valgau,nes triniai man nepatinka ;D, o pagal viska tai taip skaičiuojasi

1 kiaušinis = 100g

76561198155908169.png

Riešutai, ryžiai (pilno grūdo), vištiena, kiaušiniai, žuvų taukai. Valgyk šitų, baltymų šaltiniai, ir nėra taip sunkiai tie baltymai iš jų įsisavinami. Beje, iš kalorijų tik lašinių gali priaugti, bet ne tos masės, apie kurią kalbi.

Paauglys per diena turi suvartoti 2.5k-2.7k kalorijų, nes paauglio organizmas yra augimo stadijoje ir dėl to reikalauja daugiau kalorijų. O dėl lašinių tai nepriaugs jei sportuos :) Jei tu sėdį tik prie kompo ir per dieną suvartojį 5k kalorijų ir priaugai lašinių tai čia tavo bėdos ^_^

I.T Normaliai čia yra, priaugsį masės bet sportuok kad nepriaugtį lašinių. :D

graphic.png

Paauglys per diena turi suvartoti 2.5k-2.7k kalorijų, nes paauglio organizmas yra augimo stadijoje ir dėl to reikalauja daugiau kalorijų. O dėl lašinių tai nepriaugs jei sportuos :) Jei tu sėdį tik prie kompo ir per dieną suvartojį 5k kalorijų ir priaugai lašinių tai čia tavo bėdos ^_^

I.T Normaliai čia yra, priaugsį masės bet sportuok kad nepriaugtį lašinių. :D

Apie tai ir kalbu ;D

O sportuot tai sportuoju su ranka (joke)

O jei rimtai tai hantelius kilnoju ir bandau ant turniko eit,varau tol kol skausmas paima :D

76561198155908169.png

Priaugsi "masės" jei sportuosi. Daryk atsispaudimus, eik ant turniko, važinėk dviračiu, bėgiok. Aš per praeitą vasarą vien tik žaisdamas krepšinį "užkačialinau" kojas, per žiemą aišku viskas nukrito, bet vėl po 1 mėn. žaidimo atsigavo, dabar tik dar didėja. Svarbiausia nesustoti.

Tai joa,atsispaudimus darau ir mėginu tuos prisitraukimus ir t.t Dviračio žinoma neturiu,turiu hantelius,bėgiojimas nlb gerai nes aš noriu priaugti masės,o ne ja męsti,vistiek iš manės bėgiko nebus :D, o šiaip tai man patinka indvidualus sportas,t.y kilnot sunkumus ir turnikas,nu krc ant ištvermės pats viska darytis.... Krc susakiau gretai,bet sueis :D

76561198155908169.png

gViskas good svarbiausia daug baltymu surenki tas ira gerai auginant raumenine mase su anglim irgi neblogai bet jei nesportuosi anglis virs i riebalus tai reiškia jei nori raumenines mases sportuok ir naudok angli kad riebalais nevirsu patarčiau pirmoj dienoj pusej valgyt anglis kad sunaudotum energija ir anglis nevirsu i riebalus antroj dienoj pusėj vargyk baltima kad atstatytum ir augintum raumeni tai tiek šiam kartui dėl daugiau info i skype nemalu šūdo kaip kiti ne visi aišku daug laiko praleidžiu gyme tai ir žinių bagažas nemažai jei ka kreipkis

48a929f587a83fd8986d2d1489c44089754.jpg

Žinok pagal viską yra nelabai gerai... nes tu tūrėtum valgyti daug įvairesni maistą, nes 1kg kiaušinių suvalgyti, tai tiesiog yra nelabai naudinga ir dešra "šlapiankė" nėra sveika. Aš irgi panašiai sveriu kaip tu ir ugis panašus, taigi pats sau irgi pradėjau susidaryti. Patarimai: vietoj 1kg kiaušinių imk 0.5kg ir 200-300g varškės. O vietoj dešros 600g imk kokius 200g ir dar baltymų kokteiliuką (žinau jie dauguma šlykštūs, bet žinau vieną geruli). Ir prie viso šito tu privalai eiti į sporto klubą ir maitintis bent 5 kartus per para.

aba4ef08391504c1185a88cd639ed3d061.jpg
(redaguota)

Normaliam raumenų augimui reikalingi per diena 3~4g baltymų kuno kg tavo atveju tarkim 61*4 244g baltymu per diena su anglim panašiai po 5g ant kūno kg  tavo atveju 61*5 305g per diena kalorju reikia surink apie 2~3k.Daug info gali rasti čia http://www.kulturizmas.net/category/mityba-ir-dietos/ Mano pradžia būvo panaši kaip ir tavo 15metų svėriau apie 60kg dabar man 17 svoris apie 80kg visa pradžia buvo kaip ir minėjau nuo kulturizmas.net skaičiau straipsnius ir tobulėjau .Svarbiausia griežtas treniruočių grafikas subalansuota mityba ir didelė motivacija be to gėriau gaineri 16metų tai nuo 3kg gainerio priaugau apie 10kg masės.Kuri išsilaikė iki šių dienu plačiau skype sdarius10101 viska išdėstisiu jei motivacijos yra :)

Redaguota , nario Dariuspro

48a929f587a83fd8986d2d1489c44089754.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4025 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...