Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4031 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, as esu Baubas. Taigi aisiu iskarto prie temo.

Noreciau pasiulyti jums, VPSnet.lt Hostinga, Hostinge yra vakar nupirktas hostingas ir aktyvuoja liko [30dHostingo balance yra, 25Litai,

Taigi noriu uz Host'inga nedaug, tiesiog 10litu SMS zinute arba Tele2 papildymu

Zmones kurie tikisi apgauti galite net nekviesti i skype Nes, jums nieko neiseis.

Taigi as esu patikimas zmogus galesiu parodyti saskaita per vaizdo siuntima, Pirmas neisiu

VPSnet.lt Informacija

1. VPSnet.lt Valdymas per WinSCP

2. VPSnet.lt Reikia sukoreguoti veliau per Putty

3. Pirkdami Vartotoja is manes sutaupote [44litus]

4. VPSnet.lt Vartotojoje yra labai galingi hostinga specialei skirti zaidimams taciau jums nelagins kad ir nuo 300 zmoniu kiekio.

5. Ko nesuprasite butinai pasiklauskite VPSnet.lt Administracijos VPSnet.lt Administracija padeda betkuokiais atvejais.

6. Svarbiauses klausimas, Ar jums duosiu as email, Taip as duosiu jums Email, kad galetumete daryti pagal save VPSnet.lt

Gmail: [email protected]

Aciu uz demesi.

Kaina 10litu.

Mano pasiekimai.

GTA-LVG.lt Buves - Savininkas. Su Supergames.lt Jau -1Metus. Surinkes Rep'U Ant Supergames - 50Rep. Paplatines GameModu neplatintu - 94 Sukures Serveriu pragyvuojusiu bent 3Savaites: 179,

Kam duodi savo email, jeigu jį galima pasikeist?

Taigi iZygiss puikus klausimas 

i tavo klausima atsakysiu sitaip : Manau dauguma zmoniu yra problemu su skype ir man neviena karta reikejo susidurti taciau tam ir daviau Savo Gmail.

Mano pasiekimai.

GTA-LVG.lt Buves - Savininkas. Su Supergames.lt Jau -1Metus. Surinkes Rep'U Ant Supergames - 50Rep. Paplatines GameModu neplatintu - 94 Sukures Serveriu pragyvuojusiu bent 3Savaites: 179,

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4031 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...