Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4426 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki taigi man patinka begioti bet pvz kai apibėgu 800m viskas nebegaliu daugiau bėgti, labai trūksta taip oro jau nu nes man reikia per laiką bėgti tai reikia man kažkaip greičiau ir kai bandau pvz apibėgu 200m per ~34sec ir kai bėgu tuo pačiu tempu fsio man jau paka o lėtinti irgi negaliu nes reikia toliau bėgti ir gala pasiekti, gal žinot kokių būdu kaip plaučius ištreniruoti nu kad ne taip greitai pradėtum dusti :D begioju nu taip jau normaliai apie 7dienas, man rezultatai dar nekokie nes noriu 1km normaliai prabėgti nu aišku ant galo pavargsiu, nu bet ne taip kad jau vos galėčiau kviepuoti tai reiktu man normalių atsakymu kuo užsiimti dar ar tiktai begioji ir taip po byški išsivystytu tie stipresni plaučiai?

(redaguota)

Truputį priklauso ir nuo tavo kūno masės kiek tu nubėgsi- jai tavo kūno masė nukabusi- tai tokie žmonės lėčiau ir bėga- esi kūdesnis tau lengviau bėgioti. Mėgink visokius kvėpavimo pratimus taip pat kas dieną bėgiot reikia po 200-300m. Rytą nuo 6 valandų. Grįžus iš mokyklos ir vakare. Taip pasieksi aukštų rezultatų, nors žmonės galvos, kad tu bėgioji kaip debilas, nors tai yra normalu, užsiauginsi ir raumenų truputį ir nebe taip dusi, taip pat jai rūkai, mesk rūkyti.

Redaguota , nario Paspausk_Ltu
  • Teigiamai 2

dc7ec99cb998635da49dc65351ca9fb6262.gif

1 km toks tempas yra galima sakyti per greitas. Bet čia žiūrint kokio amžiaus esi ir koks tavo sudėjimas.

Na taip man sakė treneris 200metru turiu per 45sec apibėgti tai nežinau.. Amžius tai 15metų sudėjimas tai nežinau kaip pasakyti :D

Visko iš karto nepasieksi. Ar irgi iš pradžių dusdavau nuo 400m, o dar ir 1km patveriu.

Aš nenoriu iškarto visko pasiekti aš noriu po mažu nes laiko dar daug yra ;)

Viskas kas susije su oru daryk, pavyzdžiui plauk ilgus atstumus, nardyk

Nu plaukti dar per anksti man :D nebent po savaites 2jų :D

Daryk visokius pratimus plauciu.. pagooglink, bandyk kuo ilgiau isbut nekvepuodamas ir pan :)

Nu su tokiais pratimai tai nežinau nepatinka :D nu bet žiūrėsiu :)

Jei rūkai žinoma mesk.

Svarbu padaryti apšilimą! Nors daug žmonių galvoja kad jis nenaudingas, taip nėra. 

Čia smulkmenos, šiaip Giedriaus atsakymas teisingiausias, reikia laiko.

Ne nerukiau ir nerukysiu fui.

Rukai?

Ne tai šlykštu...

Truputį priklauso ir nuo tavo kūno masės kiek tu nubėgsi- jai tavo kūno masė nukabusi- tai tokie žmonės lėčiau ir bėga- esi kūdesnis tau lengviau bėgioti. Mėgink visokius kvėpavimo pratimus taip pat kas dieną bėgiot reikia po 200-300m. Rytą nuo 6 valandų. Grįžus iš mokyklos ir vakare. Taip pasieksi aukštų rezultatų, nors žmonės galvos, kad tu bėgioji kaip debilas, nors tai yra normalu, užsiauginsi ir raumenų truputį ir nebe taip dusi, taip pat jai rūkai, mesk rūkyti.

O čia su 200-300 6ryta visai nebloga įdėja reikės pameginti labai dėkui už pasiūlymą :))

Visu prima kvėpuok taisyklingai , o tie plaučiams padės ,bet reikia ko daugiau bėgioti ,išpirmo bus sunku kaip ir visiem ,tačiau po gero mėnesio ,jau laisvai įveiksi savo distancija .Taip pat siūlau daryti apšilimą

Kvepuoju tai nežinau ar teisiklingai :// darau aš apšilimą kai einu begioti nes kai lankau tai reikia ir apšilimo :)

Taip lengvąją atletiką, ne užsiimu jau 2metus. Tiktai ne bėgimas tada būvo man..

Tai tada viskas tau yra normaliai. Nenorėk gerų rezultatų iš karto nebent tu turi jau įgimtą greitį. Aš atletiką lankau jau 2 metus iš pradžių 200 m būdavo per 34 s dabar per 28 s. Svarbiausia turėk noro siekti savo tikslų ir viskas bus gerai. Tikiuosi padėjau.

• Teigiamai 1

Tai tada viskas tau yra normaliai. Nenorėk gerų rezultatų iš karto nebent tu turi jau įgimtą greitį. Aš atletiką lankau jau 2 metus iš pradžių 200 m būdavo per 34 s dabar per 28 s. Svarbiausia turėk noro siekti savo tikslų ir viskas bus gerai. Tikiuosi padėjau.

Dėkui, kad nors palaikot :)

Pas mane panašei buvo pradėjau bėgiot kardio treniruotes tai distancija ilgėdavo dabar tie 1km atrodo juoking.Patarimas eik i gyma jei ira sąligos ir begiok kardio.

Nu man geriau pas savo treneriuką begioti ten man kažkaip geriau yra kur akis paganyt nors.. :D bet dėkui visiems, kas ką paaiškino pasidalinot :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4426 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...