Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4459 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki mieli supergames.lt lankytojai.

Kaip iš temos pavadinimo supratote, kad teikiu mappinimo paslaugas.

Mappinimu užsiiminėju jau apie vienerius metus.

Labiausiai mėgstu dirbti su interjierais.

Atlieku kokybiškus ir unikalius darbus.

Jeigu rasite kažkokių klaidų, jas ištaisysiu akimirksniu.

Mapp kainos minimalios nuo 1 iki 10lt. (Priklausomai nuo darbo dydžio ir pasirinktos vietos).

Trinu orginalius Sa-Mp objektus ir jų vietoje statau naujus pastatus.

Pavyzdžiai : 

Orentuotasi į interjierą, o ne išorę -

Daugiau pavyzdžių jei norėsite suteiksiu skypėja.

Kontaktai - Skype: admin.tlj

Darbai atliekami 1 dienos bėgyje.

Redaguota , nario Tomzyxs

Kažkas Naujo @ Cooming Soon

Nemanau kad dar laikas tau teikti mappinimo paslaugas, galbūt bšk žiauriai skambės tačiau pasakysiu. Mappinime dar yra mažas,tačiau kiekvienas gali pakilti aukščiau. Kolkas nerekomenduoju.

Nemanau, kad tavo nuomonės man reikia, mappinime tikrai neesu mažas, tiesiog šie darbai jau senoki, kam reikės, susisieks skype ir gaus daugiau informacijos bei pavyzdžių :)

Nemanau, kad tavo nuomonės man reikia, mappinime tikrai neesu mažas, tiesiog šie darbai jau senoki, kam reikės, susisieks skype ir gaus daugiau informacijos bei pavyzdžių :)

Sakai nuomonės nereikia.Kiekvieno čia esančio šitame forume nuomonė yra dydelės vertės,Ir tikrai tokių mapp darbų nepirkčiau nes tokius mapp darbus gali sumappint bet kas,o dėl pavydžių kam tu keli senus? jei jie yra pagal tave blogi? tu nori pasirodyti ir blogosios pusės.

greensideV1.png

Buvau rašęs ir aukščiau, bet nuomonę pateiksiu čia:

Visų pirma " pigiai/greitai/kokybiškai " niekad nebūna, nereikia apipisinėt žmonių. Geri darbai darosi valandom, kai kiekviena dalelė savo vietoj, viskas sutampa, viskas tvarkinga ir kruopštu. Kiek mačiau tavo darbuose tai nedominuoja, todėl tavo teiginys"greit ir kokybiškai" netinka visai ir yra nelogiški. Dėl pigumo - kuo didesnis šūdas - tuo jis pigesnis. Beveik visuomet taip.Žmogus sėdi prie gero darbo 5 ir daugiau valandų, o tu padaręs kažkokią 15 min padišofkę kiši ją pigiai. Geri darbai pigiai neparsiduoda. ;) Apie tavo darbus - nieko gero nemačiau. Originalumo ar kokio stiliaus nelabai ir įžiūrėsi. Eiliniai paprasti darbai, kurių aš tikrai nepirkčiau, žmogus pasimokinęs su editorium 1 savaite gali padaryt kietesnių dalykų nei tu, todėl nemanau, kad verta tau mokėt šaibas. Vsio, nerekomenduoju. :|

(redaguota)

Buvau rašęs ir aukščiau, bet nuomonę pateiksiu čia:

Visų pirma " pigiai/greitai/kokybiškai " niekad nebūna, nereikia apipisinėt žmonių. Geri darbai darosi valandom, kai kiekviena dalelė savo vietoj, viskas sutampa, viskas tvarkinga ir kruopštu. Kiek mačiau tavo darbuose tai nedominuoja, todėl tavo teiginys"greit ir kokybiškai" netinka visai ir yra nelogiški. Dėl pigumo - kuo didesnis šūdas - tuo jis pigesnis. Beveik visuomet taip.Žmogus sėdi prie gero darbo 5 ir daugiau valandų, o tu padaręs kažkokią 15 min padišofkę kiši ją pigiai. Geri darbai pigiai neparsiduoda. ;) Apie tavo darbus - nieko gero nemačiau. Originalumo ar kokio stiliaus nelabai ir įžiūrėsi. Eiliniai paprasti darbai, kurių aš tikrai nepirkčiau, žmogus pasimokinęs su editorium 1 savaite gali padaryt kietesnių dalykų nei tu, todėl nemanau, kad verta tau mokėt šaibas. Vsio, nerekomenduoju. :|

Na ką prabiklime ir mes, apei tavo darbelius aš iš viso patyliu, žaisdavau fC, ir tavo mapp darbai ne patys geriausi, tai tvorelė išlindus nesulyginta, tai iš vis vienoj vietoj buvo tvora numesta :/ , kitas dalykas - greitai, yra aiškiai parašyta - vienos dienos bėgyje (24h.) taigi nėra taip jau ir greit kaip tu vaizduoji :) Antras dalykas, kad tu čia bandai save kaip mapperį tobulą parodyt, pažiūrėk, tie žmonės, kurie tikrai užsisakinėjo, o ne tiesiog pafantazuot atejo, kaip kaikurie, yra patenkinti darbo kokybe , greitu aptarnavimu ir pigiomis kainomis :)

Na ką prabiklime ir mes, apei tavo darbelius aš iš viso patyliu, žaisdavau fC, ir tavo mapp darbai ne patys geriausi, tai tvorelė išlindus nesulyginta, tai iš vis vienoj vietoj buvo tvora numesta :/ , kitas dalykas - greitai, yra aiškiai parašyta - vienos dienos bėgyje (24h.) taigi nėra taip jau ir greit kaip tu vaizduoji :) Antras dalykas, kad tu čia bandai save kaip mapperį tobulą parodyt, pažiūrėk, tie žmonės, kurie tikrai užsisakinėjo, o ne tiesiog pafantazuot atejo, kaip kaikurie, yra patenkinti darbo kokybe , greitu aptarnavimu ir pigiomis kainomis :)

tu fC išviso nežiūrėk, mano darbų ten pusę nėra. Editinti baisiai, normaliai net nesutvarkyti. Šūdų šūdas tie fC darbai, to be honest.  Na, geriausią savo darbą mappinau 3 mėnesius, tai lyginant su tuom tavo ta 1 diena yra visiškas 0. :) Nieko aš nebandau rodyt, *Myliu SuperGames.lt* kimbi prie mano darbų? Čia yra tavo tema, aš sakau, kad tu šūdą mappini, o tu man vistiek sakai, kokie tie žmonės laimingi. Man poxui vapšie ant tų tavo žmonių, aš galiu irgi prisikviest, kurie bus patenkinti, mapperių nuomonė mano darbuose man rūpi. Užsieniečiam RP'eriam vpš paprasčiausi darbai yra tiesiog axuėni, taip, kad tu nepisk man proto.

(redaguota)

tu fC išviso nežiūrėk, mano darbų ten pusę nėra. Editinti baisiai, normaliai net nesutvarkyti. Šūdų šūdas tie fC darbai, to be honest.  Na, geriausią savo darbą mappinau 3 mėnesius, tai lyginant su tuom tavo ta 1 diena yra visiškas 0. :) Nieko aš nebandau rodyt, *Myliu SuperGames.lt* kimbi prie mano darbų? Čia yra tavo tema, aš sakau, kad tu šūdą mappini, o tu man vistiek sakai, kokie tie žmonės laimingi. Man poxui vapšie ant tų tavo žmonių, aš galiu irgi prisikviest, kurie bus patenkinti, mapperių nuomonė mano darbuose man rūpi. Užsieniečiam RP'eriam vpš paprasčiausi darbai yra tiesiog axuėni, taip, kad tu nepisk man 

Pz pz iki ko vaikai daėjo, ateina pradeda pist man protą, o po to dar sako kad aš pisu :D Prie ko čia ūžsieniečiai? Nipričiom visai, o kitą kart nepisęs proto , savo niekam nereikalingą nuomonę pasilaikyk sau ;)

Edit, taigi visdėl to pripažinai, kad tavo darbai fC yra šūdas, šaunuolis :)

Pz pz iki ko vaikai daėjo, ateina pradeda pist man protą, o po to dar sako kad aš pisu :D Prie ko čia ūžsieniečiai? Nipričiom visai, o kitą kart nepisęs proto , savo niekam nereikalingą nuomonę pasilaikyk sau ;)

Edit, taigi visdėl to pripažinai, kad tavo darbai fC yra šūdas, šaunuolis :)

Nebuvo ko neprisipažint, čia ir taip savaime aiškus dalykas :D Vaikai? Nežinau, tu irgi vaikas, dar mažesnio proto už mano. :D Kaip tai niekam mano nuomonė nereikalinga? Čia yra laisvas forumas, atidarei savo šopą - gavai kritikos.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4459 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...