Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4470 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Gal užauk ? Kaip sakoma dovanotam arkliui į dantis nežiūrima, pasiūlyta tai tylėk jei netinka o ne -repus mėtyk.

Užaugęs, nebijok. Ir ką tu čia man padovanojai? Čia pasijuokti,arba suskelt "prikolą" norėjai, nežinau, bet ne normaliai pasiūlyt programą. Paint ir debilas žino, ir pats supranti, kad pasiūlydamas man tą paint man niekuo nepagelbėsi. O išverčiant į tavo logiką:

Gal užauk? Kaip sakoma dovanotam arkliui į dantis nežiūrima, daviau -rep tai tylėk jei netinka.

Busai, gal pasiūlytum kurį naudot? verta siųstis C6? Geras, patogus? Ar siųstis kokią senesnę versiją, turėdavau cs4 tai labai gerai būdavo :)

O kas per iliustratorius? gali gal anglišką pavadinimą jeigu toks yra, arba numest link iškur atsisiųst pasibandyt galimėtų? :)

Adobe Illustrator

http://www.supergames.lt/topic/162359-programos-susijusios-su-grafikos-k%C5%ABrimu/ yra parsisiuntimo linkas, aprasymas ir dar keletas taip pat geru, bet gal maziau siame forume zinomu grafikos programu (kaip gimp ar corelis) :) 

• Teigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4470 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...