Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4437 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Dauguma būna taip.. Pvz.: Parduodu už tą ir tą. Perku už tą ir tą. 

Todėl negalima būti, kad tiksliai mainau.Gi pirkimo ir pardavimo skiltis tai pat yra mainai, tik jeigu žmogus perką - jis parašo už ką perką. O jei parduoda - taipogi parašo. Mano nuomone, toks dalykas nelabai pravers. Tada bus 3 skiltys : Perku/Parduodu/Mainau, o iš dalies, apibendrinus - visur visi maino. Aš pinigus į vartotoją, ar kokius kreditus ar dar ką. 

• Teigiamai 1

Dauguma būna taip.. Pvz.: Parduodu už tą ir tą. Perku už tą ir tą. 

Todėl negalima būti, kad tiksliai mainau.Gi pirkimo ir pardavimo skiltis tai pat yra mainai, tik jeigu žmogus perką - jis parašo už ką perką. O jei parduoda - taipogi parašo. Mano nuomone, toks dalykas nelabai pravers. Tada bus 3 skiltys : Perku/Parduodu/Mainau, o iš dalies, apibendrinus - visur visi maino. Aš pinigus į vartotoją, ar kokius kreditus ar dar ką. 

Na bet visvien patogiau būtų, bent man taip atrodo.

• Parašė po 4 savaičių...
  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4437 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...