Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4439 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Šiame laiške, parašysiu apie tai, ko būtent nori moterys

Santykiai yra abipusis poreikių tenkinimas. Jeigu tu kaip vyras nepatenkini moters poreikių, jį arba kentės, arba eis pas tą, kuris jos poreikius patenkins. Blogiausia yra tai, kad vyrai dažnai galvoja, kad moterims reikia to, ko jiems reikia.

Jeigu man patinka obuoliai, tai nereiškia, kad mano moteriai irgi patinka, tai kokio velnio, mes bandome moterį prišerti jais?

Pagrindiniai moterų poreikiai, kurie egzistuoja visuose santykių stadijose yra šie:

1. Saugumo poreikis. Man pasakojo viena mergina, kad nuolat išsiskirdavo su vyrais arba juos palikdavo draugų zonoje tik dėl to, kad šalia jų nesijausdavo saugi. Jai atrodydavo, kad jeigu kas nors atsitiktu, jai reiktu viską spręsti, jai reiktu pačiai apsiginti nuo užpuolikų ir pnš.Vyras kuris nesukuria saugumo savo gyvenime, jo niekada nesukurs ir moteriai. Moteris turi jaustis, kad vyras ją veda, o ne klausia jos kelio.

2. Bendravimo poreikis. Šiais laikais vyrai daugiau šneka nei moterys. Vyrai kurie daug kalba, dažnai stengiasi pasirodyti kokie jie puikūs yra. Moteriai daug svarbiau, kad jos klausytumeis, o ne siektum jos pritarimo kalbėdamas be perstojo.

3. Pasitikėjimo poreikis. Jeigu tu nepasitiki savo moterimi, būsima mergina, tai tu iš esmės manai, kad ji yra kekšė ar paleistuvė. Tai koks tu vyras, kad su tokia susidedi? Moteris tau nori viską papasakoti ir jinai nenori girdėti jokių priekaištų ar nepasitikėjimo gaidelių, ją tai žeminą.Moterys dažnai užsidaro, nes vyrai nemoka pasitikėti jomis ir paskui stebisi kodėl atsiranda kitas vyras.

Poreikių gali būti daug daugiau ir kiekviena moteris turi skirtingus poreikius. Tavo kaip vyro darbas yra pajusti ko moteriai reikia ir jai tai duoti, jeigu nori su ja rimtų santykių.

Ačiū už dėmesį :)

Redaguota , nario Rockis

giphy.gif

Ką tuo norėjai pasakyti?

Tą, kad viską kopijuoji iš interneto, bandai primest, kad sugebi visa tai sumąstyti savo makaule, bet atsiranda protingesnių už tave ir tai perpranta. Nereikia būti pakankamai protingu, kad pastebėtum tokį dalyką, užtenka prenumeruoti, tarkim facebook paskyrą „Aš vyras“

Tą, kad viską kopijuoji iš interneto, bandai primest, kad sugebi visa tai sumąstyti savo makaule, bet atsiranda protingesnių už tave ir tai perpranta. Nereikia būti pakankamai protingu, kad pastebėtum tokį dalyką, užtenka prenumeruoti, tarkim facebook paskyrą „Aš vyras“

Na tai jei tau užtenka tai prašau :) Yra komanda mūsų "Vyrų klubas", ir pasidalinu karts nuo karto. O Tavo ašarų čia tikrai man nereikia. :)

giphy.gif

Na tai jei tau užtenka tai prašau :) Yra komanda mūsų "Vyrų klubas", ir pasidalinu karts nuo karto. O Tavo ašarų čia tikrai man nereikia. :)

Kokių dar ašarų? :D Jeigu jau keli kažkokias tai „protingas“ mintis, tai bent jau nurodyk iš kokio šaltinio kopini. Nes čia tikrai ne kažkokios tavo „komandos“ žodžiai, o tokį postą prieš kelis ar net daugiau mėnesių mačiau minėtoj paskyroj. O ta paskyra greičiausiai nukopijavo užsienio paskyros žodžius ir išvertė į lietuvių kalbą, nes tik tiek tie lietuviai sugeba. O vietoj to, kad pripažintum savo klaidą, bandai kažkokią tai kaltę permest man, tai toks iš tavęs ir vyras :)

Kokių dar ašarų? :D Jeigu jau keli kažkokias tai „protingas“ mintis, tai bent jau nurodyk iš kokio šaltinio kopini. Nes čia tikrai ne kažkokios tavo „komandos“ žodžiai, o tokį postą prieš kelis ar net daugiau mėnesių mačiau minėtoj paskyroj. O ta paskyra greičiausiai nukopijavo užsienio paskyros žodžius ir išvertė į lietuvių kalbą, nes tik tiek tie lietuviai sugeba. O vietoj to, kad pripažintum savo klaidą, bandai kažkokią tai kaltę permest man, tai toks iš tavęs ir vyras :)

Su tavim ginčintis kaip su pliku peštis. Ką gi čia man įrodinėt? Kad tu apsimeti labai gudriu "kritiku"? Spjoviau ant tokių. :) Nepatinka, eik praeik ir viskas. Arba pasakyk kažką įdomesnio.

Tai sakau, prašau parodyk kur yra tokie žodžiai, įdomu būtų pamatyt :)

giphy.gif

Spjaut reikia nebent ant tokių, kaip tu, kurie sugeba tik susižert kažkieno nuskintus laurus, o įrodinėt nieko čia nesiruošiu, jeigu bent kiek smegeninė veikia, supratai mano užuominas, o jeigu dar ne, tai ateis brendimo laikotarpis ir galbūt suprasi :)

Nesispjaudyk čia ant jo :) Tiesiog žmogus nori kažką gero padaryti, tai tegul daro, leiskim. Gi nuo to nepakenks

Nesuprantu kam tokias temas kurti.. nu zinoma skiltis Apie viska, nu bet yra ten visokiu forumu ir apie kitokius dalykus, tarkim tos facebook paskyros "As Vyras" "Mes Vyrai" ir t.t tai ten ir dalinkites savo/ kitu parasytais pastebejimais. Nera prasmes rasyti cia tokius dalykus, zmones renkasi cia tik del zaidimu visgi webo pavadinimas www.superGAMES.lt

Padedu CS 1.6 Mapperiams.
Jail_Escape 100%  

Mg_Levels 49%

Deathrun_Vyxe 99% (Bugų taisymas)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4439 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...