Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4480 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

logoo.png

• Užėje į tinklapį manau pastebėjote , kad yra viskas angliškai ir labai paprastas gan dizainas.

Del kalbos tai tik todėl , nes pritraukčiau daugiau žmonių netik lietuvių , bet ir anglų , nes dauguma lietuvių moka anglų. O del tinklapio dizaino kodėl jis toks paprastas tai tik del to , nes kažka rimtesnio negalėjau sukoduoti kadangi aš tik paišau tik tiek tegalėjau susikoduot + padėjo biški draugai , bet aišku dizainus bus tik laikinas.

• Dirbu vienas , galima sakyt čia mano asmenine studija , bet aišku manau jai norinčiu žmonių atsirastu dirbti su manim ir būtų visai neblogi darbai tai tikrai priimčiau. Manau jau pakankamai mokų , kad galėčiau teikti paslaugas ir ne pirma kart esu žmonėm kažka nupiešes. Nepiešiu dar tobulai visko , bet stengiuos kiekviena diena tobulėti.

• Piešiu -

• Youtube/Facebook viršelius

• Profilio nuotraukas

• Tinklapio dizainus

• Reklaminius skydelius ( Nejudančius )

• Jai tikrai bus draugiškas žmogus tai manau jam padarysiu kažkiek procentų nuolaida.

• Kas būna jai neatlieku laiku darbų ? - Jai neatlieku laiku darbo tada mažėja kainą 2 - 15 procentų , dar priklauso nuo užsakyto darbo , jai būvo užsisakes youtube viršelį tai bus kainą pamažinta 1 - 2 procentais ir pnš.. Manau supratot.

• Turiu atsiliepimu sistema , ten galite pamatyti nuomone apie mane ar apie mano darbus. Gali būti anglišku ir lietuvišku atsiliepimu.

• Kontaktai -

Skype - vedvinasv

Tinklapis - http://frixo.eu

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4480 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...