Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4484 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)
Sveiki, pristatau savo pirmajį deface(dariau ant savo puslapio), žinau ,kad negražu ,bet dirbsiu dar mokysiuos, bet jei galite pakomentuokite, pasiūlykite įdėjų.

Apie deface

Pasijungus pradės groti muzika.

Paėjus apačioje pamatysite typing text. 

Ant mėlynai pabraukto žodžio link, nukels ten.

Jei galite paspaude ant mėlyno užrašo kai nukels į youtube paspausti subscribe ir įkelsiu kaip padaryti deface :)

P.S aš nieko nesuruošiu hackinti, taigi nesmerkite, aš tik šiaip mokinuos :)

Redaguota , nario ScriptSofter

Width parametrą optimizuok,nes reikia po to scrollinti į šonus..Ir inspectinti neleisk,su js uždrausk migtukų mouse2,ctrl,ctrl+u,f12 ir kitus..

Koks skirtumas, įrašai view-source: webas ir vsio.. problemos.. Reikia jau rimtesnių apsaugų o ne mygtukus apsaugoti

Nelabai nelabai, rimtai reikia normaliai su width padarysi.. Ir Galėjai bent kažkiek daugiau teksto, ar šeip su JS kažką gražaus o dabar tai background šiektiek teksto ir muziką

Sveiki, pristatau savo pirmajį deface(dariau ant savo puslapio), žinau ,kad negražu ,bet dirbsiu dar mokysiuos, bet jei galite pakomentuokite, pasiūlykite įdėjų.
Apie deface
Pasijungus pradės groti muzika.
Paėjus apačioje pamatysite typing text. 
Ant mėlynai pabraukto žodžio link, nukels ten.
Jei galite paspaude ant mėlyno užrašo kai nukels į youtube paspausti subscribe ir įkelsiu kaip padaryti deface :)
P.S aš nieko nesuruošiu hackinti, taigi nesmerkite, aš tik šiaip mokinuos :)

gražu :),  gal ir mane pamokintumei ( geriems tikslams ( pagal tai apsaugas kurčiau :) ) ). Jei pamokytum skype: minecraft-pagalba 

bcfde4b7a68649b52ed20c09f8eb44b463.gif
Serverio IP: mc.Gam1.lt
serverio versija: 1.7.*                                                                                                               RokiZs`

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4484 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...