Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4448 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi Supergames lankytojai, noriu pasidalinti su jumis savo idėja, galbūt ji bus nuvalkiota, o gal ir ne, bet vistiek papasakosiu.

pirmoje nuotraukoje yra : Kairėje- vm, viduryje spawnas bei hotelis, dešinėje- degalinė.kitoje foto-fūristai-nebaigti :D O mano idėja yra, padaryti šiuose kaimeliuose serverį, nes dar neteko matyt juose serverio. Yra du kaimeliai, kuriuos jūs tikriausiai visi žinote, ir nuo vieno kaimelio važiuojant į kitą yra hotelis, tai pirmoje foto matote ką aš padariau ten, gal kurčiau vienas tą severį, bet... nemoku scriptint, :D taigi manau jei kas nors pasinaudos ta idėja, pritrauks daug naujų žaidėjų :) nepagailim +rep :)

P.S vaizda geresnis kai žaidi:)

1  ecbab434e9f866e26e819c94d062404a815.png

510123d2c21026bcdd655d8d28f50a17679.png

Redaguota , nario Būk kietas

Turbut aukščiau pakomentave žmonės net neskaite ką tu parašei. Šiaip esu galvojas apie šiuos kaimelius, bet irgi scriptint nemoku :D Būtu kažkas unikalaus.

Patikėk skaitė,šiaip tuose miesteliuose galima tikrai kažka unikalaus ir gražaus sugalvoti tiesiog reikia fantazijos. O čia padaryti darbai tiesa sakant nenustebino.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Patikėk skaitė,šiaip tuose miesteliuose galima tikrai kažka unikalaus ir gražaus sugalvoti tiesiog reikia fantazijos. O čia padaryti darbai tiesa sakant nenustebino.

Jau yra daroma. Šią savaitę išvysite naujieną. Laukite jei reikia.

O šiaip nesupratau dedi į "Mapai" savo mapp darbus bet tu nenori kad juos mes vertintum, tu nori pasiklausti ar verta kurti tuose miesteliuose. Asmeniškai aš vertinsiu tavo mapp darbus, tai jie yra nieko verti. ;) Yra kur tobulėti.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4448 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...