Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4501 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, manau kad dauguma galbūt žino tokią vieną programą per kuria gali valdyti kito žmogaus kompiuterio failus. Nerašysiu pavadinimo, nes paskui prasidės visokie hackinimai ;DD. Ir toks būtų klausimas: Ar ta programa legali? Ta prasme jeigu ištrintum kito kompiuterio failus tai būtų kaip nusikaltimas ir jeigu kreiptusi į CyberPolicija ar į ką ten jie kreipiasi man galėtu uždėti baudą?

as kaip naudodavau sitas programas dar niekas nepadave mane si mentukus, ir beja ce joks nenusikaltimas, jai zmogus pjiema programa tai ce jau jo biedos jis galetu ir nejimti jam mastyti ne tau :)

Sveiki, manau kad dauguma galbūt žino tokią vieną programą per kuria gali valdyti kito žmogaus kompiuterio failus. Nerašysiu pavadinimo, nes paskui prasidės visokie hackinimai ;DD. Ir toks būtų klausimas: Ar ta programa legali? Ta prasme jeigu ištrintum kito kompiuterio failus tai būtų kaip nusikaltimas ir jeigu kreiptusi į CyberPolicija ar į ką ten jie kreipiasi man galėtu uždėti baudą?

Na šita programa yra tikrai kenkimas kitiems, bet ne tavo problema kad kitas žmogus priima ta failą, jei tave iduos CyberPolice, tai tu jiems aiškink kad pats priemė ta failą. Bet gali nesijaudint mažai šansu kad iduos tave. Aš apie kelius mėn dirbau su vienu hack kuris užrakina kitų windows, tai niekas neiskundė. Na tai gali be baimes būti kad iduos :)

as kaip naudodavau sitas programas dar niekas nepadave mane si mentukus, ir beja ce joks nenusikaltimas, jai zmogus pjiema programa tai ce jau jo biedos jis galetu ir nejimti jam mastyti ne tau :)

Dėkui už pranešimą :).

Remote Administration Tool, apie jį kalbi? RAT?. Jei naudosit kas patarčiau jRAT. Nemanau kad ten skūsis. Kadangi patys kalti kad priiminėja ir pnš.

Supratau  thx ;).

Na šita programa yra tikrai kenkimas kitiems, bet ne tavo problema kad kitas žmogus priima ta failą, jei tave iduos CyberPolice, tai tu jiems aiškink kad pats priemė ta failą. Bet gali nesijaudint mažai šansu kad iduos tave. Aš apie kelius mėn dirbau su vienu hack kuris užrakina kitų windows, tai niekas neiskundė. Na tai gali be baimes būti kad iduos :)

Dėkui, pasijutau saugesnis ;).

51bb540a3d4761557958d0f75f9c8ea4895.png

(redaguota)

Ar tu durnas tai netavo kaltė jis prijeme ant tie turi budti asilas kad pats google nepajieškoti ar nepanaršyti po youtube surasti ta tiesą, ar programa ar ne, ir fsio bet geriau nepriimti.

O gal tu durnas? Ne tavo kaltė kad priėmė? Bet tavo kaltė, kad siuntei su tikslu pakenkti, landžiojai ir gal net sugadinai jo turtą, pasisavinai asmeninę informaciją apgaulės būdu, pasikėsinai į žmogaus orumą. Ir ką toj google ar youtube ieškot? "Ar Th3JoN1S man siunčia neužkrėstą failą?" Taip, jei priduotų kaltas liktum tik TU.

Redaguota , nario Žalgirietis
3113187470.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4501 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...