Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4499 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Yra tikrai gerų ir stabilių sistemų kurios yra paviešintos kūrėjų, be jokio papildomo mokesčio. Tiesiog imi pinigus už šūdą, kurį gali tiesiog parsisiūst iš kūrėjo svetainės...

Tesiok gal žmogus nuori būt unikalus o ne iš neto traukt? jeigu tu nesugebi susimoket nekaltas aš..

(redaguota)

Tesiok gal žmogus nuori būt unikalus o ne iš neto traukt? jeigu tu nesugebi susimoket nekaltas aš..

Lietuvių unikalumas:

-Noriu kad sukurtai sistemą.

-Gerai, tuojaus.

*po 30min, traukta sistema iš google*

-Nu jau, še, dabar kur mano pinigai?

Jau iš kart kaip supykai ;) Laido riteri, nueik į google, parašyk Outside. Tai kad patariu Get a life.

Yra paplatinta jau senai, bet ne kureju, kurejai geru sistemu nedalina.

Buvau radęs svetaine kur buvo paplatinta kūrėjų, dabar tos svetainės tarp configų nerandu >_< Apskritai tos svetainės dizainas atrodė žalias, o pavadinimas tikrai girdėtas. Meh.

Redaguota , nario Solo

Lietuvių unikalumas:

-Noriu kad sukurtai sistemą.

-Gerai, tuojaus.

*po 30min, traukta sistema iš google*

-Nu jau, še, dabar kur mano pinigai?

Jau iš kart kaip supykai ;) Laido riteri, nueik į google, parašyk Outside. Tai kad patariu Get a life.

Buvau radęs svetaine kur buvo paplatinta kūrėjų, dabar tos svetainės tarp configų nerandu >_< Apskritai tos svetainės dizainas atrodė žalias, o pavadinimas tikrai girdėtas. Meh.

Niekad gyvenime to neišdrysau ir neišdrysiu, kitaip sakant ką kiši savo klientui, tai parodo tavo tikrajį programuotojo veidą, o internetiniais kūriniais, nepatikrintais niekad nepasitikėjau ir nepasitikiu. Tai kad nevelk VISŲ lietuvių, yra tokių pačiu ir amerikiečių, anglų ir kitokių pacukų kurie nori lengvai ir greitai užsidirbti, tai kad pagalvok ką rašai, o jeigu rašai būk 100% įsitikinęs, nes dabar aš tokiu pranešimu nusivyliau, taip pat kaip ir tavo nuomonę apie Lietuvos programuotojus. :)

logo.png

Tinklapių kūrimo(PHP, HTML/CSS) PASLAUGOS!

Remiu perspektyvius projektus finansiškai! PM

Niekad gyvenime to neišdrysau ir neišdrysiu, kitaip sakant ką kiši savo klientui, tai parodo tavo tikrajį programuotojo veidą, o internetiniais kūriniais, nepatikrintais niekad nepasitikėjau ir nepasitikiu. Tai kad nevelk VISŲ lietuvių, yra tokių pačiu ir amerikiečių, anglų ir kitokių pacukų kurie nori lengvai ir greitai užsidirbti, tai kad pagalvok ką rašai, o jeigu rašai būk 100% įsitikinęs, nes dabar aš tokiu pranešimu nusivyliau, taip pat kaip ir tavo nuomonę apie Lietuvos programuotojus. :)

Lyg tai nebūtų tiesa, dabar lietuva pilna tokių maumedžių kurie apgaudinėja, parašo vietoi kokio užrašo jų norima ir pasako kad ten jie darė tą sistema. Man iš tiesų vienodai, bet šitoje šalyje, aferistų visokių pilni kampai.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4499 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...