Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4504 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, galbut tikrai rašau ne čia kur reikėtu ,bet norėčiau jūsų patarimo žinoma kurie renkasi tik free postus gal geriau net nerašykit.Taigi norėčiau jūsų patarimu labai paprastų. Ko reikia norint sukurti unikalu projektą. Žinoma žinau akd reikia mokėti java programavima jei ensunku gal žinot normaliu video ar kažko ,nes ko tik ieškau visur pievos angliški video man nelabai tinka ,nes nelabai juose gaudausi nors moku anglu. Jie šneka apie programavima visai kažkaip kitaip. Taigi progreen, unitazai, alter patarkit kaip sukurti unikalu projektą nesiekiant naudos.Kiekvienas moka redaguoti įskiepius ,bet aš noriu išmokti daugiau ir todėl prašau jūsų patarimu.SRR UŽ  KLAIDAS VELUS METAS SUNKIAI GAUDAUSI. :D

Taigi turite kažkokiu patarimų rašykite, renkates free postų nebuk durneliai geriau nerašykit

Pirmiausia mano pasiulymas tau butu, tai paieskot didelio ryžto, nes java išmokt nėra lengva, tad teks ilgai mokytis, o antra, tai pasiimt tuscia mc serva ir pradet kurt.

projekta turėjas esu neviena ir gan normalius, bet lietuvoje neužtenka sukurti projekto jis turi buti kažkuom unikalus ,o kad tai padaryti reikia turėti žinių.Tad prašau  gal kas atrastu laiko pamokintu javą, šeip kažkiek jos ir pats moku žiurėjau video .Pusbroliai programuotojai ,bet jei man nesudaro tokiu galimybiu kaip įskiepių kurimo ,nes jiem tam nėra laiko ,kad mane mokinti.

...Taigi turite kažkokiu patarimų rašykite, renkates free postų nebuk durneliai geriau nerašykit

angliški video man nelabai tinka ,nes nelabai juose gaudausi nors moku anglu. Jie šneka apie programavima visai kažkaip kitaip...

Jeigu tau tai yra nesuprantama, tai nereiškia, jog tai yra negerai. Viskas yra vienoda, nesvarbu angliškai ar lietuviškai.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4504 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...