Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4490 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Planuoju kurti Minecraft serverį su daug unikalių idėjų (nespręskit nieko iš pirmo sakinio).

Tam, jog jas įgyvendinti - reikia daug naujų, dar neegzistuojančių įskiepių. Tam, kad jie būtų - reikia Java programuotojo. Apie serverį nieko nesakysiu, kas bus pasiryžęs padėti ir man ir projektui - gaus ir idėjų sąrašą.

Kam įdomu, galiu pateikti VPS/VDS duomenis.

VPS/VDS serveris bus perkamas iš http://datanet.lt.

RAM atmintis bus nemažesnė nei 6 GB, duomenų srautas neribotas, HDD ne mažesnis kaip 20 GB, talpinamas serveris bus Lietuvoje, procesorius nesilpnesnis nei 7~ GHz. Vienu žodžiu - pagal visą VPS išnaudojimą. Kiek reikės, tiek ir bus.

Jeigu reiks informacijos apie projektą - į skype.

Skype tik todėl, nes tai mano nuomone patogiausias būdas ir bendrauti bus du ar net tris kartus geriau, kokybiškiau, lengviau ir greičiau.

Ačiū, tau, kad skaitei šią temą!

Na jau, tik nereikia, rast tai pilnai ir nesunkiai gali ir ne vieną, bet tu vat surask tokį debilą, ir ne šiaip debilą, bet ir programuojantį debilą, kuris lystų į kažkieno kito projektą, kai praktiškai viską tame projekte padaryti turėtų jis pats, bet vis gi, tai nebūtų jo projektas... Ir dar - tu parodyk man žmogų, kuris tiek pasiekęs (išmokęs bent dalinai koduot Java), būtų ant tiek durnas ir nesugebėtų susigalvoti pats, savo unikalios idėjos ir kuriam reiktų kažko, kas jam nurodinėtų ką daryti... Vien sugalvoti neužtenka, reikia dar ir padaryti, bet negalvok jog atsiras toks, kuris viską padarys už tave... ;)

Filthy-Frank.jpg

Na jau, tik nereikia, rast tai pilnai ir nesunkiai gali ir ne vieną, bet tu vat surask tokį debilą, ir ne šiaip debilą, bet ir programuojantį debilą, kuris lystų į kažkieno kito projektą, kai praktiškai viską tame projekte padaryti turėtų jis pats, bet vis gi, tai nebūtų jo projektas... Ir dar - tu parodyk man žmogų, kuris tiek pasiekęs (išmokęs bent dalinai koduot Java), būtų ant tiek durnas ir nesugebėtų susigalvoti pats, savo unikalios idėjos ir kuriam reiktų kažko, kas jam nurodinėtų ką daryti... Vien sugalvoti neužtenka, reikia dar ir padaryti, bet negalvok jog atsiras toks, kuris viską padarys už tave... ;)

Kodėl būtinai jis turi būti debilas?

Žmogus gal būt neturi pinigų susikurti tinklalapį, jam dizainą, nusipirkti talpinimą...

(redaguota)

Lietuvoje rasti, imanoma bet jis nebus labai geras, ir nesukurs unikalaus serverio, bus iskiepai paiimti is kitu anglu serveriu, ir jokio unikalumo nebus. Nei vieno JAVa programuotojo nenorejau izeist, tik as isakau savo nuomone.

Visiškai prieštarauju. Aš lietuvis, tačiau galiu susitvarkyt su beveik betkokia įmanoma užduotimi, ir net geriau negu dauguma užsieniečių.

Redaguota , nario ΛŁᎢ℈Ʀ
  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4490 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...