Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4508 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Apie mane:

Sveiki, taigi esu Saulius, kaip iš temos supratote, nusprendžiaum mapp'inti už pinigus arba kitų serverių turtą/acc. Mano mapp'inimo patirtis 8mėnesiai, per tą laiką dirbau kaip mapperis keliuose projektuose (dėje, buvo šudserviai).

Paslaugų kainos:

¤ Greitai atliekamas mapp darbas (kavinukė ir t.t.): 2lt.

¤ Vidutiniškai atliekamas mapp darbas: (darbų bazės, interjeras ir t.t.): 3-4lt

¤ Ilgai atliekami darbai (vairavimo mokykla ir t.t): 5-6lt.

Atsiskaitymas:

Aš padaręs mapp darbą jums atsiūsiu foto, jei patiks jums sumokėjus mapp darbą atiduosiu, jei nesumokėsite paplatinsiu čia ir parduosiu betkam už puse kainos. Perkant 3 ir daugiau mapp darbų darysiu nuolaidą. Atsiskaitymai tinka sms'u, papildymu, mokėjimai.lt

Mapp'inimas už serverių acc, valiutą:

Mapp'inti galiu ir už las-venturas.lt/sarg.lt/lmg.lt/rls.lt valiutą arba acc.

Kontaktai ir darbų atlikimo trukmė:

Mapp darbus atlieku per 1-2dienas, priklauso nuo sudėtingumo ir mano turimo laisvo laiko trukmės. Su manimi galite susisiekti skype: Saulius_Alimanas arba AŽ. Ten ir pateiksiu mapp pavyzdžius.

Užsakymai:

¤ 03-14 Donatas užsakė AFK zoną FC kaimelyje. Kaina:2lt. Darbus užbaigtas [data]. Užsakovas atsiskaitė [taip/ne].

Atsiliepimai:

¤ Matas F. Patikimas, išmano savo darbą

¤ ->> Arminas Patikimas tikrai o šeip toks neblogas mldc čiuvas esa žinokit imkit kol galit ;D

¤ Blankas Malačius .

Redaguota , nario Alimanas S
aba4ef08391504c1185a88cd639ed3d061.jpg

Fuck logic:

Atsiskaitymas:

Aš padaręs mapp darbą jums atsiūsiu foto, jei patiks jums sumokėjus mapp darbą atiduosiu, jei nesumokėsite paplatinsiu čia ir parduosiu betkam už puse kainos.

Nu kas čia tau neaišku... jei tu užsakysi mapp darbą ir tau jis nepatiks, aš tiesiog įkelsiu čia jo nuotraukas ir parduosiu už pusę kainos betkam... jei neturi ko rašyti, geriau nerašyk.
aba4ef08391504c1185a88cd639ed3d061.jpg

Fuck logic: 

Atsiskaitymas:

Aš padaręs mapp darbą jums atsiūsiu foto, jei patiks jums sumokėjus mapp darbą atiduosiu, jei nesumokėsite paplatinsiu čia ir parduosiu betkam už puse kainos. 

Čia pas tave fuck logic ;DD Supranti bent ką rašai pats žmogau? čj tau kokie 11 metų net nesupranti esmės išvis šios temos ;DDD

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4508 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...