Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4532 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Atsiprašau jaigu ne čia parašiau, prašau čia nekomentuoti apie pašalinių asmenų patikimumą, jaigu rašote, rašote tik apie jį.

Gavau į skypę žinutę kad ieško kas galėtų padaryti KLAIPĖDA SCOOTERS SEASON OPENING logotipą, nu ką pasisiūliau, sako padaryk duosiu 20LT banku, nu ką galvoju nėra ką veikt pabandysiu kažką, padariau nusiunčiau jam pavizdy (aišku užpaišyta raudonais dažais :D)

2c8f362fe66a553344c5d9cc63fd139f261.png

jis man rašo atsiūsk pilną ir duok banko sąskaitos kodą, sakau nejuokauk, gal 15 minučių pradėjo jis man zyst kad čia elkimės rimtai ir aiškiai, nu pagalvojau nu apgaus tai apgaus, ar man didelis minusas dėl tų 15 minučių darbo, nusiunčiau jam ta paveiksliuką be jokių užtepliojimų, tvarkingą, rašo nu va mldc, duok sąsk numerį, daviau, pradėjo ignoruot ir išmetė iš kontaktų. (skype: nepazistamas112 )

323b5d03c593a20d6f48cc8d27c42ab9921.png

na tebunie, tegul pasidalina savo mieste tuo logotipu, jaigu kažkur rasiu jį, gal bus prirašytas autorius, ir naršydamas internete radau konkursą kas sukurs logotipą, ir radau tokį atsakymą toje temoje :D

d84d31b6c68f4e5c9c0591753ece46ef344.png

Redaguota , nario -PAWNED-

image.thumb.png.08f7b53421ef0f9f204e4a01242875cb.png

Pawno žinau tave žinau lfs.lt-global.eu projekte paskelbtas konkursas logo ir už šitoki geriausia darba gaus 1mln lt LFS global valiutos kuri paskelbė julius
bet mat  Mantukas pasukčiaut nori :D

Live For Speed Project s2/s3 NEW 2025 IF ONLINE CLICK > isonline.Ssaint.gif < [INFO]
Mes jau discord'e! Prisijunk: To discord.gg
Kanapės auginimas : www.fb.com/kanapeofficial

(redaguota)

Pawned'ai Šitas žmogus tikrai ne apgavykas kaip tu, tiesiog jis atkeršijo tau kaip tu jam padarei ankščiau ir apgavai su pinigais, čia iš taves reikėtu tyčiotis šiūkšlė tu, žliūmbia dėl logo kažkokio 15min darbo, prisimink kiek tu blogo padarės žmonėm, paskaičiavus žalą turėtu būti ne maža, nemaniau kad esi toks čiūrka, ir apgaudinėji žmones jau ir taip apie tave galėčiau vardint ir vardint, supistas sa-mp'eris susirask merginą nors kartą gyvenime, sedi visada diena įlindes į kompiuterio ekrana, ir dar skūndžiasi jam blogai, mama vargsta dėl taves plauna tavo smirdančius rūbus, pačiam laikas būtų gyvenime išmokt save išlaikyti, netgi savo mamos negerbi, turėčiau toki sūnų senai būtum išmestas į gatvė, nes tokiu šiūkšlių nelaikyčiau namuose, smirda visi kambariai nuo tokiu,tai pagalvom Mantai ar koks ten tu, ir prašyčiau elgtis su šituo Mantuku draugiškai, kiek jam esu daves savo hostingu prisijungimu duomenys nevokdavo, kaip tu Pawned'ai gėda net žiūrėt į tave. Sekmės gyvenime nolaifint dieną ir nakti smirdančiam kambary. :)

Mantukai papiešk skype į P.M senai matytas :)

Redaguota , nario Giedriokas
(redaguota)

nieko aš jam nedariau, jis mane neseniai pakvietė į skypą, nekaltas bet pradėjo kituose forumuose vartytis? net nickname pakeitė :) o bahuras jaigu nori pažiūrėt kiek laiko praleidžiu prie kompiuterio ir ką darau atvažiuok pas mane, galėsiu aprodyt :} , tik žinoma jaigu metų turi, smirdintis gėjau tu -.-

Beto snargly tu, neturiu aš mamos, turiu daryti viską pats, mokytis, laikytis teises, dirbti, tvarkyti automobilį, aišku pabūti su hebra vakarais ar taip nuvažiuot kažkur savaitgaliais, ne taip kaip tu *Plaunu butelius* avigallvi, bandai kažka primest, jaigu tikrai ahujenas esi, bahuras, (hakeris) be jokių pavydo scenu ar dar kokių prijomu atvažiuok pas mane, ir pasakyk man viską į akis ubage tu *Myliu SuperGames.lt*, šokinėji iš vilniaus esantis, sakau va gali penktadieni kokį į traukinį atsisėst ir atlėkt per valandžike pas mane :) pasirazborinsi apie mano tėvus, draugus ir gryši su sudaužyta nosim, turbūt nebekils noras daugiau ant kažko šokynet per interneta, nes sužinosi pamoką kad kartais ir ereliu vaidindamas per interneta privalai už bazara atsakyt : )

Sedi *Myliu SuperGames.lt* mafijozai lietuvos, susirinkę šaiką per supergames sueina į bendrą čhatą per skypę, viskas mafijozai nepaimsi, o kaip reikia jau rimtai reikalus aiškintis tai atmazkes mėto, palyginus kiek aš praleidžiu prie kompiuterio ir ypač prie interneto turbūt daugiau tu noliferis atrodai, o į tokius dalykus kaip supergames išvis retkarčiais beveik net tik prisimindamas forumą prisijungiu pasižiūrėt ar kažkas pasikeitė, o temą sukūriau kad kiti žmonės neapsigautu ant panašaus prijomo

O jaigu tu jauti gėda dėl kažkokių hostingo prisijungimu, tuomet man gaila tavęs.

(redaguota)

Žiūrėk ką rašai, ne už tokius tau reikėtu pirštukus aplaužyti :)

Nereikia net atvažiuoti pas tave ir taip aiškiai matosi kad apgaudinėji žmonės, sekmės savo karjerai ožy :D

Nenolaifinu kaip tu prie kompiuterio nesedžiu visa diena, o žiūriu rimtai į savo gyvenima, jeigu tau poxhui ant tavo gyveno netrauk kitų žmoniu su savo apgaulėm, geriau patylėk nes apgavyko nesinori matyt forume.

Žiūrėsim kas liktu sulaužyta nosim, gal ne renimacijoje atsirastum, mažiau vaidink čia pakilusiu gaidžiu, o normaliai skaitykis su žmonemis nevykėli.

Redaguota , nario Giedriokas
(redaguota)

Žiūrėk ką rašai, ne už tokius tau reikėtu pirštukus aplaužyti :)

Nereikia net atvažiuoti pas tave ir taip aiškiai matosi kad apgaudinėji žmonės, sekmės savo karjerai ožy :D

Nenolaifinu kaip tu prie kompiuterio nesedžiu visa diena, o žiūriu rimtai į savo gyvenima, jeigu tau poxhui ant tavo gyveno netrauk kitų žmoniu su savo apgaulėm, geriau patylėk nes apgavyko nesinori matyt forume.

Žiūrėsim kas liktu sulaužyta nosim, gal ne renimacijoje atsirastum, mažiau vaidink čia pakilusiu gaidžiu, o normaliai skaitykis su žmonemis nevykėli.

žioply tu mažas, kas tau daro karjera per žaidimus? I D I J O T A S tu. O sulaužytas butum tu : ) duodu 100%, jaigu tau internete zmogus atrodo taip, nereiskia kad realybej jis toks :P

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4532 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...