Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3980 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Jūs išviso idijotai, sumokėju 15lt ir ką jūs galvojat? turiu vps-5 ir pasinaudojau tik 5dienas, o dabar net prisijungti prie valdymo skydo negaliu ir dar sako viskas ok 100%.... Dar ant skype support pasirašę: Į klausimus atsakysime, kai būsime (Prisijunge). O tai būna tik labai retai ir neatsako. Bėję per tas nesamones jums krito aktyvių paslaugų skaičius iš 1200 iki 560 tai vat :)

Redaguota , nario IgnasMustang

Visada būk paprastas...

• Parašė po 2 savaičių...

Šį hostingo tiekėją galima apibūdinti vienu žodžiu "Pažadukai". Kodėl?

Šie tiekėjai perpirko pns.lt ir cloudvps.lt hostingo tiekėjus. Pargrindiniuose puslapiuose Hostas.eu pasižadėjo visus kurie naudojosi šių dviejų kompanijų paslaugomis viską perkels į savo duomenu bazę ir prisijungti galėsite  Jūsų nick_pns arba Jūsų nick_cloudvps, taipat man kreipiantis į jų mail'ą gavau atsakymą:

2d6b1153644ae349b31e77097d664a75851.png

Na, bet kaip ir buvo galima tikėtis "Šunhočio" hosto pažadai yra nieko verti. Jau laukiu antrą mėnesį ir šendieną sugalvojau parašyti, ką jūs galvojate dabar jau plokštelė apsivertė:

[19:49:26] Valentinas: Sveiki, prisijungę?
[19:52:10] Hostas.eu - Pagalba: Taip
[19:52:42 | Ištrynė 19:52:50] Valentinas: Ši žinutė buvo ištrinta.
[19:53:19] Valentinas: Ar CloudVps buvusiems klientams duodate vps'us?
[19:55:31] Hostas.eu - Pagalba: na del sito kreipkites i [email protected]
[19:55:53] Valentinas: Kreipiausi 2 kartus, abu nesekmingai.
[19:57:04] Valentinas: Gan didelis acc buvo Vartotojas Sandrius (Buvau nusiuntęs nuotrauką)
[20:15:47 | Pakeitė 20:15:50] Valentinas: Susisiekus telefonu šią problemą išspresti galima?
[20:16:24] Hostas.eu - Pagalba: neduodam
[20:16:29] Hostas.eu - Pagalba: nupirkom
[20:16:30] Hostas.eu - Pagalba: tik webus
[20:16:38] Hostas.eu - Pagalba: (ne isipareigojimus)
[20:16:48] Hostas.eu - Pagalba: del jusu isipareigojimu, pas buvusi savininka.
[20:16:57] Hostas.eu - Pagalba: nu gali ir paskambinti, ta pati tau pasakysiu;)
[20:17:01] Hostas.eu - Pagalba: $ i bala ir tiek.
[20:17:10] Hostas.eu - Pagalba: atidziau hosto tiekejus rinktis reikia;)
[20:17:20] Hostas.eu - Pagalba: mes kai paziurejom, kosmaras ten buvo.
[20:17:26 | Ištrynė 20:17:29] Hostas.eu - Pagalba: Ši žinutė buvo ištrinta.
[20:17:33] Hostas.eu - Pagalba: oj
[20:17:36] Hostas.eu - Pagalba: netycia istryniau
[20:17:40] Hostas.eu - Pagalba: paskutinis buvo
[20:17:42] Hostas.eu - Pagalba: tai tiek ziniu tau.
[20:17:44] Valentinas: Nieko tokio  :D
[20:19:00] Valentinas: Cloudvps.lt pagrindiniame designe buvo parašyta, kad visos paslaugos bus teikiamos Hostas.eu nick_pns, tai tiesa?
[20:25:56] Hostas.eu - Pagalba: nesugebeta permest tinkamai.
[20:26:07] Hostas.eu - Pagalba: koks nuostolis?
[20:26:30] Valentinas: Nuotrauką buvau i gmail atsiuntęs iš raimundėlis090
[20:26:41] Valentinas: bijau sumeluoti, bet vertė tikrai didelė
[20:35:59] Hostas.eu - Pagalba: pns? ane? na, apgailestauju.. suprantu jus.
[20:36:37] Valentinas: Aha, nuostoliai tai ......
[20:36:39] Valentinas: baisu  :D
[20:37:27] Hostas.eu - Pagalba: kita karta atidziau rinkis hosta ir tiek  ;)
[20:38:17] Valentinas: Tai nuo Žiemos pradžios naudojausi VPSNEt paslaugomis tik , kad va labai brangu  :D o hostą naudojome ganėtinai galingą  :D
[20:40:18] Hostas.eu - Pagalba: tai ko man rasai tada?
[20:40:21] Hostas.eu - Pagalba: reiks tave salint:D
[20:40:25] Hostas.eu - Pagalba: lb gerai
[20:40:26] Hostas.eu - Pagalba: kad pasakei:D
[20:41:03 | Ištrynė 20:41:31] Valentinas: Ši žinutė buvo ištrinta.
[20:41:36] Hostas.eu - Pagalba: uzjauciu.
[20:42:28] Valentinas: Taip jūs čia ir kompensuojate už web ar vps nuostolius, nors perpirkote ir patys pasiskelbėte kad tai darote, labai greitai nuomonė keičiasi  :)
[20:44:38] Hostas.eu - Pagalba: saviem jo. kompensuojam
[20:44:46] Hostas.eu - Pagalba: http://hostas.eu/Patikimumas.php
[20:45:52] Valentinas: tai kodėl buvote parašę ant CloudVps.lt kad visi naudojami serveriai perkeliami į hostas.eu prašome prisijungti su nick_pns.lt turiu gmaile smsus.
[20:46:16] Hostas.eu - Pagalba: neturiu ka tau daugiau pasakyti.
[20:46:46] Valentinas: Ką gi čia ir be pasakysi "Pažadukai"
[20:47:09] Hostas.eu - Pagalba: naudokis vpsnet;)
[20:47:58] Valentinas: Prieš tai viską tiesiog paviešinsiu  :)

O visas pašnekesys pasibaigė išmetimu iš skype kontaktų.

Mano patirti nuostoliai yra labai dideli:

Hostingo vertė buvo labai didelė, galėji bent kiek nors kompensuoti, bet ne tik pasijuokė  :)

fc799f61770604a0f1785567616fbe6515.png

Kompanijos patikimumą parodo jos veiksmai, o Hostas.eu veiksmai šneka patys už save.

UpcomingEvents_HomeBanner.jpg

(redaguota)

Ir teisingai padarė. Idomus atvėjis. Visų pirma žmogus turėjo 1200lt balanso (nežinia iš kur, čia pirma, ir antra, jokių išrašų nebuvo pateikta - pasakė kad už darbus sumokėjo balansu. Na ir kas? Ne mums gi sumokėjo), o mes realiai kai pirkom projektus: pirkom juos be įsipareigojimų - ir taip dėkokit, kad esamų klientų serverius, kurios galėjom nemokamai priglaudėm, - visi kiti buvo tiesiog išspirti, nesnegalėjome juos priimti dėl techninių kliūčių; o ir mano žiniom, kurios peremėm, visiem po mėnėsį galiojimo laiko pridėjo žmogus mano. Bent jau taip man pranešė. O to taip gaunasi štai kaip: mes pinigų šitų negavom išvis (gavo buvęs savininkas), o pretenzijas mums reiškia. Šis gal vienas iš žmonių, kuriam tiek balanso nebūvo pridėta. Tačiau išrašuose matau kelis vps ir web serverius, pokalbyje nebūvo apie juos minėta. Tad, tereikia užpildyti kompensavimo anketa čia:

http://hostas.eu/Patikimumas.php

Ir gauti vieno mėnėsio kompensacija, tiesiog iš gero noro. Nemokamai išvis. Nuskriaustas žmogus, tas labai jaučiasi. Suprantu ta. Tad jei užpildys anketa, būs pridėta galiojimo. O tuos 1200lt kaip jis norėjo,kad mes grąžintume. To nebūs. Viskas. Pokalbis šia tema baigtas ir čia paskutiniai komentarai.

Redaguota , nario Rolandb

OcWgL.jpg

Ir teisingai padarė. Idomus atvėjis. Visų pirma žmogus turėjo 1200lt balanso (nežinia iš kur, čia pirma, ir antra, jokių išrašų nebuvo pateikta - pasakė kad už darbus sumokėjo balansu. Na ir kas? Ne mums gi sumokėjo), o mes realiai kai pirkom projektus: pirkom juos be įsipareigojimų - ir taip dėkokit, kad esamų klientų serverius, kurios galėjom nemokamai priglaudėm, - visi kiti buvo tiesiog išspirti, nesnegalėjome juos priimti dėl techninių kliūčių; o ir mano žiniom, kurios peremėm, visiem po mėnėsį galiojimo laiko pridėjo žmogus mano. Bent jau taip man pranešė. O to taip gaunasi štai kaip: mes pinigų šitų negavom išvis (gavo buvęs savininkas), o pretenzijas mums reiškia. Šis gal vienas iš žmonių, kuriam tiek balanso nebūvo pridėta. Tačiau išrašuose matau kelis vps ir web serverius, pokalbyje nebūvo apie juos minėta. Tad, tereikia užpildyti kompensavimo anketa čia:

Ir gauti vieno mėnėsio kompensacija, tiesiog iš gero noro. Nemokamai išvis. Nuskriaustas žmogus, tas labai jaučiasi. Suprantu ta. Tad jei užpildys anketa, būs pridėta galiojimo. O tuos 1200lt kaip jis norėjo,kad mes grąžintume. To nebūs. Viskas. Pokalbis šia tema baigtas ir čia paskutiniai komentarai.

Duok dieve, kad žmonės iš Jūsų nieko nepirktu...

(redaguota)

Patys paneigiate ką sakėte Uždarbis.lt svetainėje ir dar sugebate pasišaipyti...... Niekas jūsų net neprašo atlyginti nuostolius, tiesiok kaip ir buvote pažadėję norėjau gauti nors ir vieną hostą, bet kaip galimas suprasti jūsų kaip kompanijos žodis nieko vertas. O dėl patikimumo galite net nesijaudinti, nes žmogus investuojantis į host tikrai neskaitinės ką ten prirašinėjote, jis ieškos atsiliepimų, o apiejus jie tikrai nėra geri. Abejoju ar su tokiu pažiūrius ateityje kaškas laukia.Dėl pinigų, nereikia čia vaidinti, grininama suma clounvps buvo 100% na imant nors 50% vistiek suma susidaro apie 600LT, pinigų nebuvo galimybių kaip kitaip gauti kaip tik sms, banku ar paypal. Beveik visi buvo sms'u. Tad prašau nešmeišti ponas pirktini "Moderatoriau".

Redaguota , nario Time4Play

UpcomingEvents_HomeBanner.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3980 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...