Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4563 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki ,tai va ,kadagi nelabai yra kas veikti, galiu suinstaliuoti ipb forumą ,įkelti jūsų norimą dizainą,įkelti hookus ir t.t..kodėl aš tai darau nemokamai? Nes noriu patobulėt ,kad galėčiau negalvodamas greitai atlikti ipb forumo kurimo darbus ateityje,na ir kaip minėjau iš neturėjimo kas veikti :D.

Jums reikia turėti:

• Hostingą (geriau,kad būtų iš tų žinomesnių)
  • Domeną/subdomena,

Jei kam reikia nemokamų paslaugų ,skype - myndjox

Redaguota , nario .:Mindaugas:.

Oho Kaip sunku instaliuoti ipb forumą ir įkelti hook'us ir įkelti dizainą tai kam yra puslapiai tokie kaip ipboard.eu gal reikia kad ir kiti patis

išmoktu ir reikia kad tave susirastu o ne tu kad kuri forumus ir viska dykai juk viskas ką tu parašiai yra lengva

Aš tai suprantu,kad lengva,bet kaikurie žmonės gal tingi mokintis,ten ieškot tų pamokų,hookų ,aš savanoriškai,noriu padėt :).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4563 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...