Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5717 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Ieik i cstrike papke ir susirask userconfig.cfg o jai nera susikur ji.Rasom visus situs dalykus i userconfig.cfg.

cl_weather "0"

fps_max "160"

developer "1"

r_dynamic "1"

r_novis "0"

r_traceglow "1"

r_wateralpha "1"

r_mirroralpha "0"

r_bmodelhighfrac "5.0"

r_lightmap "0"

gl_max_size "256"

precache "1"

mp_decals "20"

gl_affinemodels "0"

gl_alphamin "0.25"

gl_clear "0"

gl_dither "1"

gl_flipmatrix "0"

gl_flashblend "0"

gl_lightholes "0"

cl_showfps "1"

cl_minmodels "1"

turetu padideti fps;)

gali dar irasyti

cl_cmdrate "101"

cl_updaterate "101"

rate 25000

ex_interp 0 (serveris pats nustatys skacius)

;)jai padejau +rep

Ieik i cstrike papke ir susirask userconfig.cfg o jai nera susikur ji.Rasom visus situs dalykus i userconfig.cfg.

cl_weather "0"

fps_max "160"

developer "1"

r_dynamic "1"

r_novis "0"

r_traceglow "1"

r_wateralpha "1"

r_mirroralpha "0"

r_bmodelhighfrac "5.0"

r_lightmap "0"

gl_max_size "256"

precache "1"

mp_decals "20"

gl_affinemodels "0"

gl_alphamin "0.25"

gl_clear "0"

gl_dither "1"

gl_flipmatrix "0"

gl_flashblend "0"

gl_lightholes "0"

cl_showfps "1"

cl_minmodels "1"

turetu padideti fps;)

gali dar irasyti

cl_cmdrate "101"

cl_updaterate "101"

rate 25000

ex_interp 0 (serveris pats nustatys skacius)

;)jai padejau +rep

Ne tame esme, kad man grafikas mazint reik... Man ta cs kaip suda isnesa. Esme tame, kad atsibodo vien tik 60 fps ir noriu su nvidia driveriais atjunges antialiasting tureti 100 fps be grafikos praradimu ir tiek. Bet kai padarau ta 100, man kaip tik kibti pradeda.

Nu galiu pasakyti kad jeigu tavo monitorius yra lcd (skistuju cristalu) tau fps didinimas niekuom nepades... Fps tai butu angliskai - frames per second , lietuviskai butu paveiksleliai per sekunde, o lcd monitoriu maksimalus daznis yra 60Hz tai yra daznis kiek info gali per sekunde apdoroti monitorius, tad jeigu pas tave bus 100fps o monitorius lcd tu nejausi skirtumo nes ekranas apdoros 60 paveiksleliu per sekunde o tas 40fps taip ir bus nepamatytas, kitas dalykas jeigu pas tave yra teleskopinis monitorius jie iesnesa berods iki 120Hz ar net 170Hz bet jie sako labiau akis gadina... bet geimeriams geresni yra del savo tu savybiu bei herzu...

P.S. Jei labai nusisnekejau tai labai nemuskit :)

Nu galiu pasakyti kad jeigu tavo monitorius yra lcd (skistuju cristalu) tau fps didinimas niekuom nepades... Fps tai butu angliskai - frames per second , lietuviskai butu paveiksleliai per sekunde, o lcd monitoriu maksimalus daznis yra 60Hz tai yra daznis kiek info gali per sekunde apdoroti monitorius, tad jeigu pas tave bus 100fps o monitorius lcd tu nejausi skirtumo nes ekranas apdoros 60 paveiksleliu per sekunde o tas 40fps taip ir bus nepamatytas, kitas dalykas jeigu pas tave yra teleskopinis monitorius jie iesnesa berods iki 120Hz ar net 170Hz bet jie sako labiau akis gadina... bet geimeriams geresni yra del savo tu savybiu bei herzu...

P.S. Jei labai nusisnekejau tai labai nemuskit :)

Dekui tau. :) Sita zinojau ir tu nenusisneki. Mano monitorius tas didziulis.. mano sese turi skistuju kristalu, tai ji gali uzstatyti tik 85Hz, o as su savo storuliu kaip tu sakai teleskopu galiu uzmest iki 120 :) Man leidzia ta daryti nvidia driveriai, priesingai nei mano sesei su skistuju kristalu monitoriumi. Tai kame beda? ka man daryti, kad uzstacius 100 fps as matyciau ta 100 fps su savo teleskopu be laggg? :D P.S. Jei beda pavyks isprest +rep tikrai gausit :)

Na nelabai as sitam dalyke mokausi, bet padidinus fps pradeda laginti sakai, nebus cia surista su vaizduske taip - kad tu didini fps ir apkrauni vaizduske, ji ima kaisti, o jei ausintuvas pasyvus gali ir nespeti ausint... nes zinau tokias problemas kai vaizduske pradeda kaist prasideda ir laggai ir visokie kitokie dalyka... antra mintis butu ziureti ar tikrai tuos ir butent tavo vaizdo plokstei atitinkancius draiverius parsiputei? nes mintis tokia kad programiskai kazkas pjaunasi, cia drivers properties tau reiketu paziurineti...

Na nelabai as sitam dalyke mokausi, bet padidinus fps pradeda laginti sakai, nebus cia surista su vaizduske taip - kad tu didini fps ir apkrauni vaizduske, ji ima kaisti, o jei ausintuvas pasyvus gali ir nespeti ausint... nes zinau tokias problemas kai vaizduske pradeda kaist prasideda ir laggai ir visokie kitokie dalyka... antra mintis butu ziureti ar tikrai tuos ir butent tavo vaizdo plokstei atitinkancius draiverius parsiputei? nes mintis tokia kad programiskai kazkas pjaunasi, cia drivers properties tau reiketu paziurineti...

Driveriai 100% naujausi ir moku isidiegt ir t.t. Vaizduske igi nekaista. Pas mano sese tokia pat beveik, bet jai kaip ir viskas ok. Tiesiog nesamone... Pradeda laginti ir viskas... CSS atrodo nelagina kai nuemu ta antialiasting... tik 1.6 lagina. Tai atordytu, kad dabar mano cs 1.6 problemu turi, bet 3 cs turiu ir visi lagina kai nuemu antialiasting... nezinau ka daryt. Windowsu perrasymas nepadeda. :)

tau nervina kad rodo 60fps ? juk tas pats sudas bus ar 100 ar 60 nieko zaidimas nepasikeis nei lagint nei strikt.

Noriu tiesiog sia nesamone istaisyt ir 100 turet... Vistiek butu geriau... Dar niekam per daug fps nepakenke :D

-- Papildyta --

tau nervina kad rodo 60fps ? juk tas pats sudas bus ar 100 ar 60 nieko zaidimas nepasikeis nei lagint nei strikt.

OOO :D Tik dabar pastebejau :D Swx djedga.. Jauciu nebepameni manes :D Skype dar turejau tavo... :D Ejom tavo servo tikrint kazkada kai pakurei :D Uzstrigo to srv modo pavadinimas... Kur ten galias leist kazkokias :D

• Parašė po 4 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5717 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...