Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4559 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Ant tavo vadinamo sudservio reikia 15lt.Jeigu jau 10lt negaila tai gal 10lt.Ir kodėl turėčiau sakit kokie pluginai?+ jis dar nepradėtas kurtas nes ant pc nemoku tik ant vps.O jeigu nežinot atsiras kas žino apie mano buvusius projektus.Parems op gaus ir sedes kokius pora metu žais serve bibi dejes....O jus čia nerinkit free postu.Aš neprašiau komentaru aišku?

Nerinkit free postu dar karta kartoju.Posterei jus jeigu neketinat remti iš vis nerašikit.Nes tokiu kaip jūsų komentaru mažiausiai reikia.

Jeigu kas remsit skype:varze2 ir adminai trinkit ju pranešimus nes aš neprašiau free postu.....

350x20.png

Hmm, ar apsimoka paremti kažkokį šūdserverį, kuris užsidarys per 1 savaite?

Aišku, kad ne. Yra rimtesnių projektų kuriems reikia pinigu.  Taigi jeigu jis nori, kad ji kažkas remtu tegu susiema ir bentjau gražiau bendrauja. Nes šiais laikais aprašymas yra viskas. Tad kai sugalvosi koks turi būti serveris parašyk nes šiuo metų tikrai nieks net nesiruošia remti taves jeigu net nežino ką remia. Ir beto čia bus paskutinis ŠUDSERVIS

SrVJvlB.png

Ant tavo vadinamo sudservio reikia 15lt.Jeigu jau 10lt negaila tai gal 10lt.Ir kodėl turėčiau sakit kokie pluginai?+ jis dar nepradėtas kurtas nes ant pc nemoku tik ant vps.O jeigu nežinot atsiras kas žino apie mano buvusius projektus.Parems op gaus ir sedes kokius pora metu žais serve bibi dejes....O jus čia nerinkit free postu.Aš neprašiau komentaru aišku?

Nerinkit free postu dar karta kartoju.Posterei jus jeigu neketinat remti iš vis nerašikit.Nes tokiu kaip jūsų komentaru mažiausiai reikia.

Jeigu kas remsit skype:varze2 ir adminai trinkit ju pranešimus nes aš neprašiau free postu.....

Išmok rašyti aišku? O šiaip rimtai išmok, nes vien iš tavo tokios rašliavos neremčiau, o žinai kodėl? Taip rašo tik tie, kurie mokykloje mokosi dvoikėm arba jiems mažiau nei 14 metų :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4559 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...