Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4148 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, platinu labai gerą modifikaciją, labai gerų sistemų yra, modifikacija r-mg.lt savininko Andriaus. modifikaciaj yra GRP su data folderiu. labai puiki apziurinejau dar ja, paliko istikro gera ispudi

Darbai

Fūristai

Medikai

Policija

Taxi

Mechanikai

Sistemos

GPS

Namų sistema

Verslų sistema

Vairavimo mokyklos

Mašinos pirkimo labai graži sistema

Ir dar daug...

5da71e35b2df7f587554accbd0faa5de934.png

efff20e82d5210b7c42934409efed446544.png

99ea0c7ef5731cb1151389b65ed60293305.png

Versija 0.3x Nuoroda: http://www23.zippyshare.com/v/683366/file.html

(redaguota)

Jie naudojo nRP gm, ar nRP naudojo jų gm, nu ždž. Tik skiriasi miestai / miesteli

Čia ne nRP gm tiesiog, kai buvau r-mg scripteris įdėjau kelis dalykus iš savo gm(speed, car system).

P.S. SQL faila turiu, bet *Myliu SuperGames.lt* negausit :D

+++ Iš mano aprašymo nuotraukos :DDDDDDDD Čai nei puse nepanašu į mano gm.. 

Redaguota , nario Kesa_Sport

Čia ne nRP gm tiesiog, kai buvau r-mg scripteris įdėjau kelis dalykus iš savo gm(speed, car system).

P.S. SQL faila turiu, bet *Myliu SuperGames.lt* negausit :D

+++ Iš mano aprašymo nuotraukos :DDDDDDDD Čai nei puse nepanašu į mano gm.. 

Aš nesuprantu tokių žmonių kaip tu, kam girtis kad turi, jei neplanuoji dalintis? Tokių žmonių nesupratau, nesuprantu ir turbūt nesuprasiu. Trūksta dėmėsio gal? Na gerai kad tueri SQl, bet tai pasilaikyk sau, ar tu nori, kad žmonės eitų ir prašytų tavęs?

logohover.png

Aš nesuprantu tokių žmonių kaip tu, kam girtis kad turi, jei neplanuoji dalintis? Tokių žmonių nesupratau, nesuprantu ir turbūt nesuprasiu. Trūksta dėmėsio gal? Na gerai kad tueri SQl, bet tai pasilaikyk sau, ar tu nori, kad žmonės eitų ir prašytų tavęs?

Nu man šiaip *Myliu SuperGames.lt* ką tu supranti, o ko ne.. Gal ir pasijusiu geriau kai kas nors prašys o aš neduosiu :) Tai manau suteikia kažkiek pasitenkinimo :P

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4148 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...