Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4585 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,

Taigi, iškilo problema, testuojant žemėlapį SA-MP'e objektai pasidaro kiaurai permatomi vaizdo kamerai. Tai yra ją sukant esant prie objekto prasisuka kiaurai, galbūt kam nors taip yra buve? Kaip ištaisėt? Naudoju INCOGNITO's streamerį.

Redaguota , nario M1ndė

Manyčiau pakeisk streamerį :/

Bet ar tas pakeitimas vienintelė išeitis? Neskubu keisti streamerio jeigu yra kita išeitis, kadangi manau jog INCOGNITO streameris pakankamai geras, ir turėtų būti kažkokia paprasta išeitis, kadangi daugeliui(bent jau man taip atrodo) jis veikia puikiai.  :unsure:

(redaguota)

Manau žinau apie ką tu čia kalbi. Pastatyk žaidėją prie tų objektų kai kamera nustatai. Nes žaidėjas neduja kartu su kamera.

Nieko nesupratau ką parašei tiesą pasakius :D Bet galiu garantuot kad supratai ne taip.. Paaiškinsiu vaizdiškiau: Atsispawnini tose koordinatėse, tuomet priėjęs prie objekto suki pelę ir ji užeina už objekto/eina kiaurai per jį, lyg jo ten net nebūtų. O man reikia tiesiog jog būtų taip, kaip su default'iniais objektais.

Lygiai tokia pati :| Tai tikrai nėra paprasto būdo tai pataisyti?

Redaguota , nario M1ndė

Nieko nesupratau ką parašei tiesą pasakius :D Bet galiu garantuot kad supratai ne taip.. Paaiškinsiu vaizdiškiau: Atsispawnini tose koordinatėse, tuomet priėjęs prie objekto suki pelę ir ji užeina už objekto/eina kiaurai per jį, lyg jo ten net nebūtų. O man reikia tiesiog jog būtų taip, kaip su default'iniais objektais.

AAaaaaa. Nežinau tada :(

• Teigiamai 2

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4585 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...