Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4584 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Kokį projekta daryti?  

15 balsai

1. 1. Kokį projekta daryti?

• Counter Strike
      7
    • San Andreas Multi Player
      8

Recommended Posts

Hello. Šiaip aš siūlau kurti CS serverį, dėl tokių priežasčių :

a ) Pirmiausią CS žaidimui reikia serverio, nesvarbu ar jis tobulas ar jis ne - svarbu, kad būtų galima žaisti normaliai ir be lago .

b ) Nereikia nervuotis dėl nuolatinių atnaujinimų, juos gali daryti rečiau .

c ) Startuojant nereikia tiek daug pastangų, užtenka paleisti ir kviesti chebrą - patys ateis tad .

Geriau kurk CS projektą, kodėl? Štai keli punktai :

1) Būs daugiau pelno, nes dabar visi kai žaidžią SAMP'ą, jie žaidžia visuokiuose LMG,SARG'UOSE, ar dar kažkur, ir nelabai būs žaidėjų.

2) CS'as dabar vėl populiarus, ir mažai bėra likusių CS Serveriu ( LIETUVIŠKŲ IR GERŲ )

Asmeninis kanalas, kuriame rasit teikiamas paslaugas, patikimus asmenis, ir visą kitą!
discord.gg/M8g5u35

Aš vapšė nesuprantu, kokio by*io atsiprašant kurt projektą, jei net nežinai ką kurt??? Pirmiausia yra galvojamos įdėjos, o tik tada sprendžiama ar kurti ar ne. Aš esu skripteris, skriptinu ketvirti metai, niekada nebuvo taip, kad prisėdu prie pc ir pasakau, blin reikia kažką sukurt. Jeigu ateina į galvą gera idėja, nematyta ir t.t, tada galima prie jos dirbti, nes jeigu tu neturėsi įdėjų apie projektą taip pat pasvajot galėsi :)

Aš vapšė nesuprantu, kokio by*io atsiprašant kurt projektą, jei net nežinai ką kurt??? Pirmiausia yra galvojamos įdėjos, o tik tada sprendžiama ar kurti ar ne. Aš esu skripteris, skriptinu ketvirti metai, niekada nebuvo taip, kad prisėdu prie pc ir pasakau, blin reikia kažką sukurt. Jeigu ateina į galvą gera idėja, nematyta ir t.t, tada galima prie jos dirbti, nes jeigu tu neturėsi įdėjų apie projektą taip pat pasvajot galėsi :)

Pritariu geriau kurt žinant ko nori :D jeigu nežinai koki kurti SA:MP ar CS tai geriau apsispresk kuris daugiau patinka.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4584 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...