Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4557 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Ar geras procesorius AMD Athlon II X2 340(perskaityk pirma viską)  

6 balsai

1. 1. Ar geras procesorius AMD Athlon II X2 340(perskaityk pirma viską)

• Taip
      3
    • Ne
      1
    • Neblogas
      2

Recommended Posts

(redaguota)

Tai vat ketinu pirkti procesoriu tai truputi apie jį
Dabartinis Intel Celeron(šudas daugiau nieko)
Ir ketinu pirkti(gal jis negalingiausias bet tikrai geresnis daug kartu už dabartini)Procesorius AMD Athlon II X2 340  na o pilnesni pavadinimą tai  Procesorius AMD Athlon II X2 340 socket FM2, Dual-Core 3.2 GHz, L2 Cache 2MB, BOX pirksiu iš varlės kaina 124LT 
Tai klausimas ar yra kokiu geresniu procesoriu pasiulykit jai žinot geresnių už šita  kaina iki 135LT atsilyginsiu torrent.ai(LT) Pakvietimu ;) turiu 7 

Redaguota , nario Edvisx

Weebas esu

(redaguota)

Na nezinau... dabar internete daug ko raso, tarkim vaizdo plokste 1GB  100lt ane, o pasirodo kad nors ir 1gb visa kita nesamone,nebent zaist worda arba exceli, cia taspats. Siulau nueit iskart i varle, issiaiskint, o netiket internetiniais puslapiais...(kad pigus,o specifikacija gera). Viskas brangu gi dabar

Redaguota , nario Garbor

Viskas ne procesoriuose ir yra , Jai turi kompiuterio kibimu tai neuzversk visko ant processoriaus ir nenorek kad jis susitvarkytu su tavo darbu , pirmiausia pateik Informacija kiek turi RAM , HDD t.t

As turiu processoriu AMD II x4  750k Quad Core 3.4GHz Man jo 100% uztenka:)) Norečiau kitiem dar pasakyt šokia tokia teisybė jaigu galvojat kad Intel procesoriai yra geriausi labai klystat visi procesoriai yra padaryti tokio pat šudo ir tokiom patčiom mikroskemom , tik jos buna  atnaujintos ir patobulintos taip apie i7 nieko negaliu pasakyt bet tarkim paimkim AMD A8 processoriu jis man 100% geresnis o kitiem tai i7 pagal pavadinima atrodo powerfull... 

Beje tavo atveju patarsiu nepirkti Dual Core, siais laikais jie nemadingi ir daug kas daroma ir taikoma and Quad Core.. tai tiek..

Tai vat ketinu pirkti procesoriu tai truputi apie jį

Dabartinis Intel Celeron(šudas daugiau nieko)

Ir ketinu pirkti(gal jis negalingiausias bet tikrai geresnis daug kartu už dabartini)Procesorius AMD Athlon II X2 340  na o pilnesni pavadinimą tai  Procesorius AMD Athlon II X2 340 socket FM2, Dual-Core 3.2 GHz, L2 Cache 2MB, BOX pirksiu iš varlės kaina 124LT 

Tai klausimas ar yra kokiu geresniu procesoriu pasiulykit jai žinot geresnių už šita  kaina iki 135LT atsilyginsiu torrent.ai(LT) Pakvietimu ;) turiu 7 

Šeip aš tau ji padariu pirkti , nes gam neblogas (Fsb magistralės dažnis 2000 MHz) ir užtektinai GHz, ir dveju branduoliu neblogai .

(redaguota)

Dėkui už informacija tai kaip ir sakiai pateiksiu informacija Ram 1GB Plokšte Nvidia Geforce 7800 GS tai vat draugas panašu turi pas ji lygiai tas pats galingumas sutampa su manimi tik tai kad pas ji toks pat procesorius :/AMD   pas jį viskas kuo puikiausiai veikia

Redaguota , nario Edvisx

Weebas esu

• Parašė po 5 savaičių...

Viskas ne procesoriuose ir yra , Jai turi kompiuterio kibimu tai neuzversk visko ant processoriaus ir nenorek kad jis susitvarkytu su tavo darbu , pirmiausia pateik Informacija kiek turi RAM , HDD t.t

As turiu processoriu AMD II x4  750k Quad Core 3.4GHz Man jo 100% uztenka:)) Norečiau kitiem dar pasakyt šokia tokia teisybė jaigu galvojat kad Intel procesoriai yra geriausi labai klystat visi procesoriai yra padaryti tokio pat šudo ir tokiom patčiom mikroskemom , tik jos buna  atnaujintos ir patobulintos taip apie i7 nieko negaliu pasakyt bet tarkim paimkim AMD A8 processoriu jis man 100% geresnis o kitiem tai i7 pagal pavadinima atrodo powerfull... 

Beje tavo atveju patarsiu nepirkti Dual Core, siais laikais jie nemadingi ir daug kas daroma ir taikoma and Quad Core.. tai tiek..

Pff single core da best.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4557 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...