Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4590 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Rašau šia temą už sPawno - Nes jis negali prisijungti į šį support'ą, jis yra tikrai patikimas, pats pirkau iš jo paslaugas ir neapgavo, viskas vyko sklandžiai viską paaiškino. Jis užsiminėja scriptinimu SA:MP 3 metus, tai tikrai jis išmano savo darbą. Tokių žmonių kaip jis rėta, kuris neapgauna ir padaro darbą iki galo..

Jo pranešimas : 

Užsiminėju skriptinimu. -  Kainos nėra labai brangios, bet žinoma priklauso nuo darbo. Nuo to ir priklauso kainą už darbą. Kaip atlieku darbą? Žmogus atsiunčia man gamemodą, padarau, paleidžiu aprodau ar tinka, tada žmogus sumoka pinigus ir gauna gamemodą, aferų tikrai nėra. + Mapp'inti nemoku, rašote jeigu kam reikia tik dėl SA:MP scriptinimo ir Team Speak serverių.

Ką atlieku : 

1. Įrašinėju Team Speak serverį į VPS, paleidžiu, sutvarkau, paaiškinu ir panašiai.

2. Užsiemu [ SA:MP ] scriptinimu, tvarkau įvairiai klaidas, būgus. Kūriu sistemas pagal jūsų užsakymus,

tvarkau mySQL sistemą bei ja pats kūriu ( surišu ) . Kaip ir sakiau pats nemapinu, bet jūs galite jeigu reikia atsiūsti MAPP darbą jeigu jūs nemokate, aš idėsiu, sutvarkysiu vartus, pickup, mašinas ir jeigu reikės 3dlabel ( čia tik paliginimas ) .

Kontaktai : 

P.S - Aš nesu kažkoks sab.lukas, kuris apgaudinėja ar ką ten daro ar ten kiša savo mama kišą, kad ji serga įvairiausiomis lygomis.. Aš esu išviso atskiras žmogus, po šiuos supportus nesilankau ir pirma kartą matau šį asmenį.. Skype nickname susigalvojau iš galvos, ir taip pat SA:MP nick Pawno_Solution , aš nekopijavau, nesidedu juoms ir taip pat nesu jis.

Redaguota , nario ORESTAS.

Autorius Dresta:

Pradėjo už**st "skripteriai" kurie dedasi kat viska moka, ir pan, šį kart nepatingėsiu sumest už visus klounus. kurie čia knisa prota galbūt ir kitiem.

Lukas Sabalys

Ankščiau vadinosi Sabu (Sabas), dabar supergames forume vadinasi - paWn0
Šitam forume matyti dar neteko.

Prisidėjas tokių dalykų kaip:

8cd532f8f385c1ce7b100f8b563729f1955.png

O ištikro jis apsoliučiai nieko nemoka, nežino ką reiškia ZCMD, nemoka naudotos putty, apie mysql išvis jokio supratimo nėra, nemoka paleisti net pačio serverio, rašęs man kad sumokėtu pinigų jei paleiščiau plife, slife, ar kitokius mod'us.

Dėl chat'o ištrauku, ar panašiai, neturiu, nes sunervines buvo su savo "unikaliais projektais" išmečiau iš kontaktu.

Ankščiau apsimetinėjo kažkokiu ren'u. Prašė kad padėčiau surašyti phpmyadmin, davė vpsnet.lt slaptažodžius, nickus su Ren vardu.

Ankščiau jis buvo pas mane komandoj, jei turėdavo darbo kuri reikia padaryti, kelis kartus yra atsakęs taip:

Mano mama serga kruties vėžiu.. Noriu pabūti su ja kol neišvažiavo i sanatorija..

Tokių prikolu nesu dar mates .. Kad prikištu savo mamą, ir tokias pievas kalbėtu!

Tada vėlesnę citata kurią sugebėjau atkapstyti facebooke:

f8e0005efc896c2c6190401a88e58eaa526.png

Žodžiu visur savo mama prikišinėja (abejoju ar ją turi : |)

Dabar rng.lt primeta "skripteriu" net nicką pasiemes Pawno_Solution xd

Taip atrodo tas "nevaikas" už ekrano:

b2fb43d4d5c438c0613d16f4a2d71528730.jpg
19165_100690316630448_4108219_n.jpg

Jo skype: sab.lukas

Žodžiu neturėkit su šituo nevykėliu reikalų. clear.png

4d45ad62b216f74118a4c282536e28a5931.gif

Visie kurie rašote, kad esu kažkoks sab.lukas, visi klystatę, esu visai kitas žmogus.. O šį žmogu pirmą kartą matau. Aš išmanau šį [ SA:MP ] scriptinimo darbą, ir susikuriau skypę, kad padėčiau žmonėms už mažą pinigų sumą, kažką sutvarkyti, sukūrti ir panašiai. Esu aptarnavęs jau keletą klientų, aferų apgavysčių nepadariau.. Paprašo kažką  padaryti, padarau, parodau pinigus sumoką darbą atiduodu. Taip, kad nereikia iškarto užsipulti žmonių, jeigu esate 100 % tuo neisitikinę.

Rašė sPawno

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4590 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...