Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4577 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Parduodu du domenus

Pirmasis domenas:

Pavadinimas: SAMP-SUPPORT.LT

Yra sukurta IPB svetainė, duosiu su visa svetainė visu ftp ir kt.

Antrasis domenas:

liveLV.lt

Yra sukurta IPB svetainė, daug narių, duosiu tai pat su viskuo.

Abu domenai iš HOSTINGAS.IN.

Įrodymai:

DOMEN.png

Galiojimą laiką kainas pasakysiu viską skypėja: orestas.disco

Redaguota , nario ORESTAS.

Kad domenai nėra tavo net :D Jie tik priparkuoti prie tavo hostingo, that's all. :) 

Nepatariu pirktį tokiu domenų, nes savininkas atsiras ir pasiims domeną atgal :)

Matai , gal užsisake bet tesiog jie registruojami domenucentras.lt tai valdymo pats niekaip negaunu kaip užsisakiau ten pvz kaip pas visus yra DNS Valdymas o man tos lentutes net nemeta nes čia administracija durna..

Matai , gal užsisake bet tesiog jie registruojami domenucentras.lt tai valdymo pats niekaip negaunu kaip užsisakiau ten pvz kaip pas visus yra DNS Valdymas o man tos lentutes net nemeta nes čia administracija durna..

man ir taip buvo o gal tavo planas 1 jei antras parašyk administracijai, bent man tai suteikė galimybę, nes per dns buvau pasidaręs ts.livelv, samp.livelv, bet turim kitą domeną duomenucentre tai nebereik šitų.

• Parašė po 4 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4577 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...