Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4599 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki taigi nesenai gavau labai gera AFK botą kuris važinėja su mašina bei motociklu. Tai pagalvojau -Gal jo kam nors prireiks ? Taigi parduodu AFK Botą nebrangiai.

Kaip veikia šis botas ?

Pirmiausia reikia pravažiuoti su mašina kelia kuriuo visą laiką važinės botas. Vėliau kai nustatai kelią po kuri turi važinėt BOTAS su mašina jis važinėja iki tol kol jus neišjungsite jo. (Aš ji naudoju LV rate kadangi važinėdamas ten aš keliu sau ridą bei man neišmeta AFK lentelės)

Kuom naudingas šis botas ?

1. Galite kelti mašinos bei motociklo Ridą valgydami bei darydami kitus savo reikalus.

2. Galite kelti XP valgydami bei darydami kitus savo reikalus.

3. Galite kelti Uždarbį ridą valgydami bei darydami kitus savo reikalus.

Kodėl verta pirkti būtent šitą AFK Botą ?

1. Jeigu jūsų botas važinėja LV ratu, atsitrenkdamas į kitą mašiną jūsų transporto priemonė tiesiog pravažiuos tą mašiną kiaurai o žaidėjui kuris į jus atsitrenks parodys kad jus jį numušėt. (Jums nebus padaryta jokios žalos)

2. Jeigu į jūs šaudys kokie nors žaidėjai , jie nedarys jums bei jūsų transporto priemonei jokios žalos.

3. Su šiuo botu nebūna nesklandumu. (Visada veikia)

4. Nevienas serveris nėra apsaugotas nuo šito AFK boto.

5. Šis botas automatiškai po maršruto pabaigimo pradeda važiuoti tą patį maršrutą vėl be jūsų pagalbos.(Jis taip važinės kol jo neišjungsite)

Atsiskaitymas:

Swedbank pinigų pervedimas/Saskaitos Papildymas. (Jokie sms bei keitimai manęs nedomina)

Kaina:

Swedbank pinigų pervedimu - 10LT (Įdiegimo programa + AFK botas + Instrukcija)

Saskaitos papildymas - 15LT (Įdiegimo programa + AFK botas + Instrukcija)

Kontaktai:

Skype - karapuz7463

Video kuriame parodysiu kaip veikia botas. (VIDEO PAGREITINTAS)

Video kokybe labai prasto nes labai skubėjau.

1. Pravažiuoju vieną ratą kad išsaugot maršrutą

2. Įjungiu AFK botą (mašina važiuoja pati tuo pačiu maršrutu)

Redaguota , nario DeaXu

LIVE FAST DIE YOUNG 

Omg.. Taigi cia net ne tas botas.. Jus ispradziu paziurekit video su kokiu vazineju botu. O veliau savo nesamones rasykit , bei mano afk botas uzima 7KB jame yra tik 2 failiukai ir virusu ten nera. O jus atsiuntet linka kuris uziema 200KB. Tad tai yra visiskai skirtingi botai. Jeigu rasite bota kip pas mane tada ir meskite linkus. O nesuraskite googleje pati pirma kuris jums pasirodys geras ir meskite cia i foruma. (facepalm)

LIVE FAST DIE YOUNG 

Omg.. Taigi cia net ne tas botas.. Jus ispradziu paziurekit video su kokiu vazineju botu. O veliau savo nesamones rasykit , bei mano afk botas uzima 7KB jame yra tik 2 failiukai ir virusu ten nera. O jus atsiuntet linka kuris uziema 200KB. Tad tai yra visiskai skirtingi botai. Jeigu rasite bota kip pas mane tada ir meskite linkus. O nesuraskite googleje pati pirma kuris jums pasirodys geras ir meskite cia i foruma. (facepalm)

:DD :DDD Nejuokink....

Jeigu tai tavę prajuokino , man tavęs rimtai labai gaila.. ://

Bei faile kurį numetė almantas1989 yra virusai. Sėkmės siunčiant. 

NEPATIKIMAS.

Video nieko neįrodė tavo tas.. Rodyk kaip jį įjungi ir išjungi, nuo darbalaukio pradėk abugėlį, nieks nepirks to tavo AFK BOTO, kadangi čj tokio net nėra kaip video, pats valdai mašina video... 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4599 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...