Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4606 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

taigi kaskoks zmogutis prisijunge per tienwiewer ir padare man taip : ijunge msconfig ir ten viska isiunge kad nera nei kompe internetai nei garso nei neiko neina nustatymose daryt, net windownsu neina perasyti... kas galetu pad4ti ka reiktu daryti, esu dabar prie kito kompiuterio bet sale turi ir ta, reikia greitos pagalbos.

1_Untitled-1.png

(redaguota)

taigi kaskoks zmogutis prisijunge per tienwiewer ir padare man taip : ijunge msconfig ir ten viska isiunge kad nera nei kompe internetai nei garso nei neiko neina nustatymose daryt, net windownsu neina perasyti... kas galetu pad4ti ka reiktu daryti, esu dabar prie kito kompiuterio bet sale turi ir ta, reikia greitos pagalbos.

Man buvo panašiai mano win 7 bet gal kaip nors padesiu:

nueik i cmd ten irasyk msconfig.

Iėjes atsidaryk laukeli Services ir paspausk enable all ar ant visu uzdek varneles.

Patvirtini ir restartuoji pc.

Redaguota , nario Tomas_

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4606 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...