Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5762 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Svečias

Sveiki, esu fiNN :) Nesu šiame puslapyje naujokas, prieš daugiau nei metus, dalyvavau diskusijose nick`u - Board, tad kas mane prisimena, sveiki :) Board nick`u rašydavau naujienas, manau ir toliau jas rašysiu. Su metais keičiasi ir pomėgiai. Domiuosi filmais, kompiuteriniais žaidimais, konsolėmis. video kūrimu, fotografavimu, parkour`inimu ir kt. Žaidžiu - Counter Strike 1.6, RuneScape, Assassin`s Creed, Grand Theft Auto(visos dalys). Turimos konsolės: PSP, ir žinoma PC. Mėgstamiausi atlikėjai - David Guetta, Andrius Mamontovas, Tiësto, Linkin Park ir pnš. Mėgstamiausi filmai - jų galėčiau vardinti daug, bet išvardinsiu tik kelis mėgstamiausius:

Saving Private Ryan, Cast Away, Armageddon, Blade, Steal, Gladiator, The Dark Knight, The Expendables, Lord of the Rings Trilogy, The Matrix, Flight 93, Sin City, The Godfather trilogy, Rambo I II III IV, The Day After Tomorrow, AMAYA, Valkyrie, Transformers, Bourne Identity Trilogy, The Transporter, Transporter 3, Goal!, Biker Boyz, Pirates of the Caribbean, Never Back Down, Dark City, Taxi 3, Blue Streak, Taxi 2, Taxi, Liar Liar, 2 Fast 2 Furious, Borat, Big Momma's House, Erkan & Stefan (2000), 88 Minutes, The Simpsons Movie, Under Siege, The Terminator Films, Ultraviolet, Slumdog Millionaire, Mars Attacks!, Hitler: The Rise of Evil, Spider-Man, Fast & Furious, Family Man, Men in Black Series, The Mummy Trilogy, The Mask, Terminator, Batman Begins, Scary Movie Series, Rocky(visa serija) ir daugelis kitų... Gyvenu Šiauliuose. Mėgstu gyvūnus, nors nei vieno negaliu turėti...

Tai tiek. Jei kils kokių klausimų, klauskite, stengsiuosi atsakyti :)

Svečias
Kodėl su senu acc neprisijungi?

Neprisimenu nei duomenų, nei email`o, su kuriuo galėčiau susigrąžinti duomenis ;)

Svečias
Atsimenu dar turejai "Zaidimu asas" medali :)

Gali būti, neatsimenu :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5762 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...