Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4622 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki , reikia skubiai mapp darbo ? Pats nespėji ? Neturi laiko ir fantazijos ? Ar tiesiog neužsiemi Mapp'inimu ? Reiškias tu pataikei būtent čia!

Atliekam darbūs greitai ir kokybiškai. Kainos sutartinės . Rezultatai pribloškentis !

Mapp darbų parduotuvė.

Kaip supratote iš temos pavadinimo čia bus mapp darbų parduotuvė. Čia galėsite užsisakyti sau norimus mapp'us. Darbus pradedu daryti tik gavęs užsakymą. Laiko nedelsiu, todėl jie bus padaryti greitai. Jūsų darbai bus neplatinami niekam, juos turėsiu tik aš ir savaime aišku žmogus perkantis ta darbą. Dėl patikimumo. Iki dabar nieko dar neapgavau ir nežadu apgaudinėti. Darbas bus atliktas, greitai ir kokybiškai, atsiustos jo nuotraukos. Kai jūs sumokėsite, tada atsiusiu darbą.

Atliekamų darbų tipai:

Gaujų bazės.

Klubų bazės.

Darbų bazės.

Nuosavi namai.

Namų kvartalai.

Restoranai.

Kavinukės.

Tiesiog vietų pagražinimai, perdarymai ir t.t.

Kelių pagražinimai, tvorelės ir t.t.

Ir visi kiti jūsų norimi, sugalvoti darbai.

Kaina priklauso nuo :

Darbo apimties

Išvaizdos

Objektų skaičiaus.

_____

Kaina sutartinė.

Atsiskaitymu tipai:

Banko pervedimas.

Sąskaitos papildymas.

Susidomėja rašote komentaruose. Jeigu reik susitarsim per skype : lukis543

Del Mapp darbu kreipkites Skype :lukis543

Patiko + rep, nepatiko vistiek + rep:D

Iš pavyzdžių matau, kad visai neblogai mappini. Sekmės ateityje. Lauksiu pamatyti kitų, vis geresnių darbų.

Hey, mano vardas Simas. Esu UI/ UX dizaineris iš Vilniaus. Baigiau Interaction Design Genoblio universitete. Dirbu su startup'ais ir kuriu geriausią kada nors egzistavusį samp serverį :)

Jeigu dar kažko apie mane nežinai, tai brūkštelk į skype :) 

Mielai atsakysiu :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4622 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...