Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4637 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki! Su Jumis Dj_Sajanas! Šiandien Pradedu Teikti WEB Paslaugas. Taigi ką Aš Siulau:

1.Pilnas sulietuvinimas(Čia Nevisai Pilnas,Nes Dar Tik Mokinuosi Sulietuvint ) Bet Mokausi,ir Tikrai Išmoksiu..

2.Bugų taisymas.

3.Įvairių hookų ikėlimas.

4.Skino įkėlimas.

Ir Tai Dar Neviskas. Čia Tik Dalis To,Ką Aš Moku...

Jei reikia Pavydžių,Dabar jų neduosiu,Viską per Skype Sutarsim :)

Mano Skype: Arminas1113 Arba Dj_Sajanas.

Iki Susirašymo.

Redaguota , nario Dj_Sajanas

*Myliu SuperGames.lt*... aš dirbu kad Gaučiau pinigų,o tuos pinigus panaudočiau Universitetui. Esu 3 Kurse. :) Mokinuos Teisę.

Nu joooooooooo. Su tokiu protu nei i profke nepriimčiau, čia tipo da univeras, kai tu žiaurus, mat pinigėlių tipo, jai elgeta esi neturi pinigeliu tai suprantu, o jai mokslam susimokėt nu nežinau tokius tik į psihūške.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4637 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...