Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4637 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, norėčiau pristatyti savo youtube kanalą, rašau čia ne dėl reklamos ar kitų dalykų, tiesiog norėčiau sužinoti jūsų nuomonę apie mano video ir apskritai ar verta toliau mokytis iš mano klaidų ir kurti video toliau...

Pats montavimas ir visą kitą man patinka, keliu video kas dieną, nereikia nei like nei kitų dalykų, tiesiog netempęs čia gumos norėčiau sužinoti mano klaidas darant video :)

Šitoje temoje jus galėsite matyti mano progresą ir tobulėjimą :)

Kanalo link:

Pasakė vienas, kad nebekūrtum ir nebekūrsi, juokingas tu... :D

Va būtent :D

Aš jo vietoje pasigooglinčiau susirasčiau geros informacijos apie montavimą ir video kūrimą nusipirkčiau padoru mikrofoną kuris kainuoja kokius ~50lt,ir tada mėginčiau kurti,aišku tas video kūrimas tau turėtu būti kaip hobis koks,o jei dėl kažkokio komentaro žadi mesti šį dalyką tai vadinasi tu tuos video kurdamas kažko sieki.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Va būtent :D

Aš jo vietoje pasigooglinčiau susirasčiau geros informacijos apie montavimą ir video kūrimą nusipirkčiau padoru mikrofoną kuris kainuoja kokius ~50lt,ir tada mėginčiau kurti,aišku tas video kūrimas tau turėtu būti kaip hobis koks,o jei dėl kažkokio komentaro žadi mesti šį dalyką tai vadinasi tu tuos video kurdamas kažko sieki.

Tiesą sakant, mane labai veikia pašaliniai komentarai. Aš labai klausau kitų nuomonės, visi žmonės kurie su manimi bendrauja tai pastebi.

Pabandysiu sukurti dar porą video ir paklausiu fast'o kokią pažanga padariau :3

Akeksai ačiū labai

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4637 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...