Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4205 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, man iškilo tokia problema, kad kai aš noriu suikurti paleideją bukkit serveriui jį atsidarius rašo pres anny cey to continiu paspaudžiu tarkim tarpą ar kokią raidę ir jis man išsijungia galit padėti kas blogai ?

Mėginau visokių kitokių kur youtubėje yra pamokų bandžiau visokius vistiek tas pats

Tokį maždaug naudoju:

java -Xms1024M -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar -o false

PAUSE

------------------------------------------------------------------------------------Papildyta--------------------------------------------------------------------------------------------------

Dar pastebejau raso toki errora: Unable to access jarfile craftbukkit.jar

Redaguota , nario Darius_H

Bet as ant craftbukkit bandau kurti

Tai gerai.

Taigi atsisiunti CraftBukkit PVZ: 1.6.4 tada įkeli i atskira aplankala pavadini kaip nori ir sukuri textini faila ir į ji imesk ta koda, tada save.as ir pavadini run.bat butina galune .bat ir atsiranda .bat failas ji paleidi ir failai užsikrauna.

Kas dar neaišku ?

Youtubei pilna Video.

O jei nemoki pagrindu ir ka reiškia CraftBukkit ir ka reiškia Plugin tada nekurk.

Padėjau ? Negailėk +R3p

• Teigiamai 1
(redaguota)

Čia tik vienas gudročius, tu. Dar nepaleidęs serverio sugebi su problemom susidurt, čia dar sugebėt taip reikia... Bet vat klaidos net be klaidų parašyt tai negapėjai. Tu net nesupranti ką darai, naudoji kodus, kurių net dalies nesupranti... Ir kaip dar tokių balvonų atsiranda...

Pats kad nebalvonas ekrano terminatorius atsirado kad jau daugiau ismanai tai nereiskia jog esi koks karalius

Redaguota , nario Darius_H

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4205 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...