Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4641 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tu galvoji,kad taip pasakei man reikia būti moderatoriumi tai taip ir tapsi kaip (PIST JAU MODERATORIUS)

Reikai pildyti anketas ir laukt.

Eh.. Vienas parašė ir dabar 5 kaip papūgos atkartosit.. Žinau aš tą dalyką kurį rašot, bet aš nežadu registruotis kiekviename forume, kad pažiūrėčiau ar yra atranka į moderatorius. Kas jų ieško parašys apie atranką, jei perskaitys šią temą..

IPB svetainės tik už 2 LTL !!!

76561197976705451.png

Kaip šmaikštu... Pažvelk į realybę. Šitame forume irgi kažkada buvo tik 3 žmonies, o dabar jau nebe 3 kažkaip, o kiekvienam išpopuliarėti visų pirma reikia laiko..

Na atsiprašau tik jau ne samp projektams. Taip apie kitus forumus aš ir nekalbu, o turiu omeny tik samp ten tebūnie ir 30 tu narių vistiek ghot tinklapis bus ir tiek.. Juolab, kad į diena po 50 vienadienių projektų pradedama kurti.. Graudu pažiūrėjus į statistikas

Na atsiprašau tik jau ne samp projektams. Taip apie kitus forumus aš ir nekalbu, o turiu omeny tik samp ten tebūnie ir 30 tu narių vistiek ghot tinklapis bus ir tiek.. Juolab, kad į diena po 50 vienadienių projektų pradedama kurti.. Graudu pažiūrėjus į statistikas

Apie tuos projektus kurie pradeda kurtis, ten nėra ką kalbėti..

Siulau išbandyti musu studijos foruma. www.mini-vego.lt

Užeisiu.

IPB svetainės tik už 2 LTL !!!

76561197976705451.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4641 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...