Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4654 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, mielieji.

Taigi esu gan didelis filmų mėgėjas, tik aišku tam tikrų. Filmų žanrai kurie man patinka: Siaubo trileriai, siaubo, trileriai, siaubo komedijos, komedijos, kariniai, romantiniai, veiksmo. Ir vis ieškau naujų filmų kiek viena diena, aišku randu daug ką bet iš tu daug pagal mano skoni daug kas išsimeta, taigi tam ir sukūriau tema, kad kartu pasidalintumėm sau patinkančiais filmai pagal mano žanrus, aišku neblogai būtų kad juos galima būtų peržiūrėti Online LT na bet neblogai ir gerų filmų Torrent'ai, taigi dalijamės vieni su kitais sau patinkančiais bei įdomiais filmais.

(redaguota)

Geri geri filmai, juo labiau visos dalys Never Back Down. Na ką ir aš kažką pasiūlysiu kas mane sudomino.

1. Dark Feed

Metai: 2013

Režisieriai: Michael Rasmussen, Shawn Rasmusse

Žanras: Siaubo

Aktoriai: Evalena Marie, Dayna Cousins, Bree Elrod, Michael Reed, Victoria Nugent, Rebecca Whitehurst, Michael Scott Allen

Kalba: Anglų + Lt titrai

2. Purgenas

Režisierius: James DeMonaco

Žanras: Siaubo, Fantastinis, Trileris

Aktoriai: Ethan Hawke, Lena Headey, Max Burkholder, Adelaide Kane, Edwin Hodge...

Kalba: Lietuvių

3. Sibirietiškas auklėjimas

Režisierius: Gabriele Salvatores

Žanras: Drama, Biografinis, Kriminalinis

Aktoriai: John Malkovich, Arnas Fedaravicius, Vilius Tumalavicius, Eleanor Tomlinson, Jonas Trukanas, Vitalij Porshnev

4. Modus Anomali

Metai: 2012

Režiserius: Joko Anwar

Žanras: Siaubo / Trileris

Aktoriai: Rio Dewanto, Hannah Al Rashid, Izzi Isman, Aridh Tritama, Surya Saputra, Marsha Timothy, Jose Gamo

5. Volstryto Užpuolimas

Režiserius: Uwe Boll

Žanras: Veiksmo / Trileris

Aktoriai: Dominic Purcell, Erin Karpluk, Edward Furlong, John Heard, Keith David, Michael Paré, Lochlyn Munro

6. Baltūjų rūmų šturmas

Režiserius: Uwe Boll

Žanras: Veiksmo / Trileris

Aktoriai: Dominic Purcell, Erin Karpluk, Edward Furlong, John Heard, Keith David, Michael Paré, Lochlyn Munro

7. Eliziejus

Režisierius: Neill Blomkamp

Žanras: Fantastinis, Veiksmo, Trileris, Drama

Aktoriai: Matt Damon, Jodie Foster, William Fichtner, Jose Pablo Cantillo, Alice Braga

8. Švartavimas

Režisierius: Glenn Withrow

Žanras: Siaubo, Trileris

Aktoriai: Hallie Todd, Thomas Wilson Brown, Karli Blalock, Anna Goodwin, Lilli Hendrickson, Erin McIntosh, Olivia Meyer

9. Aftershock

Režisieriuis: Nicolás López

Žanras: Siaubo, Trileris

Aktoriai: Eli Roth, Ariel Levy, Nicolás Martínez, Andrea Osvárt, Natasha Yarovenko, Lorenza Izzo, Marcial Tagle

10. Pasodinsiu savo eks

Metai: 2010

Režisierius: Andy Tennant

Aktoriai: Gerard Butler, Jennifer Aniston, Gio Perez, Joel Garland, Jason Kolotouros

Žanras: Veiksmo / Komedija / Romantinis

Kalba: Lietuvių (Profesionalus, dvibalsis))

11. Hibridas

Metai: 2010

Žanras: Siaubo / Fantastinis / Trileris

Režisierius: Eric Valette

Vaidina: Alden Adair, Shannon Beckner, Shane Bellegarde, Adrien Dorval, Lyndon Bray...

Kalba: Lietuvių (Profesionalus, vienbalsis)

Redaguota , nario ДOMAНИС

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4654 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...