Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4635 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Layers.png

TEIKIU PROFESIONALIAS MAPPINIMO PASLAUGAS

--------------------------------------------------------------------

Sveiki, mano vardas Arvydas, man yra 16 metų. Užsiimu mappinimu. Esu galima sakyti profesionalus mapperis. Mano mappinimo patirtis - 1 metai. Mappinti pradėjau būdamas 15 metų ir tai manę sudomino bei mappinti mokinausi savarankiškai, o nelaukiau kol kas nors atneš ir padės ant lėkštutės. Nuo tada pradėjau mappinti įvairias aikšteles ir vietas, vėliau perėjau prie sudėtingesnių objektų kurie man sekėsi atrodė gan sudėtingai įveikiama užduotimi, tačiau kartas nuo karto vis tobulinu savo įgūdžius bei matau pažangą. Teikiu mappinimo paslaugas SA:MP serveriams bei jų savininkams. Jei norite, kad jūsų serverio išorinis vaizdas sudarytų serverio žaidėjams didelį įspūdį kreipkitės į manę

:)

PROGRAMINĖ ĮRANGA:

---------------------------------

Aš mappinu su MTA 1.3. kuriame galima panaudoti naujausios SA:MP versijos objektus bei ištrinti originalius objektus. Mappindamas naudoju įvairios versijos objektus, taip pat ir 0.3e versijos objektus.

KĄ GALIU SUMAPPINTI?:

----------------------------------

Na šioje srityje mano galimybės galima sakyti yra neribotos, tačiau yra šiek tiek apribojimų. galiu sumappinti įvairias aikšteles, darbo bazes bei kitus objektus kurie pus reikalingi jums bei jūsų projektui.

KO NEGALIU SUMAPPINTI?:

--------------------------------------

kaip jau minėjau - mano veikloje yra šiek tiek apribojimų, t.y. ko nemappinu? nemappinu požeminių garažų (naujiems projekts nesiūlyčiau jų naudoti) bei nemappinu interjerų.

DARBO LAIKAS:

-------------------------

Kaip jau sakiau, mappinu įvairiems serveriams, ir tai nereiškia, kad noriu būti vieno serverio mapperis ir už savo darbą negaučiau net minimalaus pelno, todėl savo darbus parduodu sserverių sąvininkams už gan lengvai prienamą kainą.

Mappinimo kainos priklausys nuo jūsų užsakymo, t.y. jūsų pasirinktos vietos bei poreikių. Dėl mappinimo kainų galima tartis. Dažniausiai mano mapp darbų kainos nesiekia 10lt.

ATSISKAITYMAS BEI ATSISKAITYMO BŪDAI:

------------------------------------------------------------

Kadangi atsirandą tokių žmonių kurie nepasitiki mapperiais - sugalvojau štai tokią atsiskaitymo sistemą:

1. Prieš pradedant kurti mapp darbą - norėčiau gauti 50% avanso (pvz.: Mapp darbas kainuoja 10 litų - tai reiškia, kad prieš man pradedant mappinti jūs turėsite sumokėti 5 litus, antraip aš net nepradėsiu kurti mapp darbo).

Šiuo metu atsiskaitymo būdas yra tik vienas - TELE2 PILDYK telefono saskaitos papildymas,

GARANTIJA:

-----------------

Iš anksto pranešu, kad jeigu pastebėsite savo mappe klaidų nedelsiant kreipkitės į manę ir aš per 24 valandas jums pristatysių naują mappa, jeigu dabartinis kurį jums atsiusčiau nesudomintų arba rastumėte klaidų. mappas būtų perdaromas, kad neatsirastų didesnių klaidų.

MANO MAPP DARBAI:

Na, ir manau, kad prieš užbaigdamas temą - įkelsiu keletą paskutinių mapp darbų

:)

Mano kontaktiniai duomenys:

skype.pnghd.intro

216fa6adf2330aa09b5c5cfc14218831793.jpg

• Parašė po 1 mėnesio...

Nejuokauk, profesionale tu, "Aras" mapp'e tik įjungus pamatčiau dafiga klaidų, net keisk savo temos turiny, neesi prof. mapperis, - NAUDOJI senąjį mappinimo vis dar stilių, kuris jau nebeįdomus niekam, nieko naujo neįneši.

Patobulėk, ir tada siūlyk paslaugas

Aš naudoju tą programinę įrangą kuri man yra patogiausia ir lengviausiai prieinama.

216fa6adf2330aa09b5c5cfc14218831793.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4635 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...