Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4662 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Lygiai tokią pačią informacija pateikė "Žaidimų Balsas" dar prieš išeinant GTA V, ji net išdėstyta buvo ta pačia seka, na tai kopijuoti nelabai gražu, na kad ir kaip ten bebūtų, pristatymas padarytas tikrai kokybiškai ir gerai, bet tai jog jis kartojasi su daug anksčiau pateiktu kitu pristatymu jį daro visiškai bevertį...

Filthy-Frank.jpg

Pananšu susikūręs accounta nauja čia esi.Bet šį pristatyma esu matęs.Manau tu netikras.Bet vistiek geras pristatymas.

Deje čia yra tikrasis Gamedeal kadangi dar pamenu kad nuo jo esu gavęs perspėjima kad kai kažka imu iš jo svetainės nurodyčiau šaltini ir pnš,nu dar ir šeip esu su juo bendravęs tad žinau ji.

Ir manau dauguma SuperGames.lt nariu mano kad tu esi netikras ŽB tad apie tavę irgi nieko negalima konkrečiai kažko nurodyti.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

(redaguota)

Deje čia yra tikrasis Gamedeal kadangi dar pamenu kad nuo jo esu gavęs perspėjima kad kai kažka imu iš jo svetainės nurodyčiau šaltini ir pnš,nu dar ir šeip esu su juo bendravęs tad žinau ji.

Ir manau dauguma SuperGames.lt nariu mano kad tu esi netikras ŽB tad apie tavę irgi nieko negalima konkrečiai kažko nurodyti.

Dar vienas komentaras apie mane ,kad esu "Netikras ŽB" paliksiu šia svetainę,arba išvis nekreipsiu dėmesio į tokias "NESAMONES"

Redaguota , nario Žaidimų Balsas

rimtai, yra tikinčių, kad čia rimtai tas žaidimų balsas? :D:D:D vien pažiūrėjus į šito veikėjo nemokšišką rašyseną viskas išaiškėja, pfffffff, retards everywhere

• Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4662 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...