Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4685 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Pasiūlymo esmė yra temos pavadinime, bet tiems kas nesupratote: siūlyčiau padaryti pranešimą(juk yra mini-pranešimai!) kai pašto dėžutė(inbox) užsipildo... Aš asmeniškai nestebiu kiek yra pranešimų... O žmonės tiesiog man nebegali rašyti... Jau ne pirmą kartą susidūriau su tokia problema.

Ačiū už dėmesį.

EDIT: dar viena smulkmena kuri nenusipelno atskiros temos: kodėl į rašant temą/pranešimą yra galimybė "pridėti failus" bet to daryti neleidžia. Arba leiskit arba tai pašalinkit... Nesuprantu kas čia per problema. Ar bent jau leiskit nuo kažkokio skaičiaus pranešimų/rep...

Dar viena mintis gimė rašant paskutiniąją: kodėl pašto dėžutė negalėtų plėstis priklausomai nuo pranešimų skaičiaus/rep?

Redaguota , nario Dusk

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

Pasiūlymo esmė yra temos pavadinime, bet tiems kas nesupratote: siūlyčiau padaryti pranešimą(juk yra mini-pranešimai!) kai pašto dėžutė(inbox) užsipildo... Aš asmeniškai nestebiu kiek yra pranešimų... O žmonės tiesiog man nebegali rašyti... Jau ne pirmą kartą susidūriau su tokia problema.

Ačiū už dėmesį.

Tu kupinas idėjų. :lol: Nepakenktų visai.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4685 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...