Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4271 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Visgi patarčiau palaukti, kol Lietuvos prekyboje atsiras LG G2, Turėtų būti jau Spalio mėnesį, Kaip mačiau Ukrainos puslapiuose, ( Ten visi telefonai pigūs ). Tai G2 Kainavo vos 5400 UAH, tai yra 1690lt. O jis yra geriausias telefonas šiai dienai, na gal negeresnis už Xperia Z Ultra. G2 turi - 2,26ghz procesorių, 2gb ram. 13 mpix, ir gan nemažą vidinę atmintį, tad jis yra tikrai geresnis už S4. Dar 1 dalykas, LG Visada siūlo pigius varijantus, tad patarčiau palaukti kol jis čia atsiras, o tada pirkti ;)

f625f6509befb08e64601d937d01bf26400.jpg

Visgi patarčiau palaukti, kol Lietuvos prekyboje atsiras LG G2, Turėtų būti jau Spalio mėnesį, Kaip mačiau Ukrainos puslapiuose, ( Ten visi telefonai pigūs ). Tai G2 Kainavo vos 5400 UAH, tai yra 1690lt. O jis yra geriausias telefonas šiai dienai, na gal negeresnis už Xperia Z Ultra. G2 turi - 2,26ghz procesorių, 2gb ram. 13 mpix, ir gan nemažą vidinę atmintį, tad jis yra tikrai geresnis už S4. Dar 1 dalykas, LG Visada siūlo pigius varijantus, tad patarčiau palaukti kol jis čia atsiras, o tada pirkti ;)

Xperia z ultra yra fail vien dėl tragiškos baterijos - naudojantis internetu, žaidžiant žaidimus ar žiūrint filmus tą telefoną krausi vidutiniškai du, tris kartus per parą. Aišku yra 14h talk time, kas manyčiau yra neblogai, bet šitie 6 colių superphone kepami tikrai ne skambinimams ir sms žinutėms. Na ir aišku dydis, kaip telefonas jis per didelis (netelpa į kišenę), kaip planšetė jis per mažas (planšetės ekrano norėtųsi bent jau 7 colių), todėl bent jau mano nuomonė kad G2 yra geresnis už Xperia Z ultra

Na jo, 6.4 coliai tikrai yra per daug TELEFONUI. Aš bent jau pripažįstu telefonus iki 5.5-5.7 colių. Na o greit imsiu L9'tą, tai tikiuos 4.7 coliai man bus pakankamai, bet šios temos autoriui tikrai siūlau palaukti G2'o ir jį nusipirkt. Dėl kainos nežinau, kaip minėjau Ukrainoj vos 1690lt, bet aišku Lietuviai uždės didesnes kainas, tai gal sieks ir 2 tūkst. Bet toks brangus kaip S4'tas tikrai nebus ;)

f625f6509befb08e64601d937d01bf26400.jpg

Na jo, 6.4 coliai tikrai yra per daug TELEFONUI. Aš bent jau pripažįstu telefonus iki 5.5-5.7 colių. Na o greit imsiu L9'tą, tai tikiuos 4.7 coliai man bus pakankamai, bet šios temos autoriui tikrai siūlau palaukti G2'o ir jį nusipirkt. Dėl kainos nežinau, kaip minėjau Ukrainoj vos 1690lt, bet aišku Lietuviai uždės didesnes kainas, tai gal sieks ir 2 tūkst. Bet toks brangus kaip S4'tas tikrai nebus ;)

na supranti, aš nepirksiu to sony xperia z, man jį atiduos, jis jau yra nupirktas, tik turi parsiųsti iš užsieno, man jo pilnai turėtų užtekti, tai tiek :)

(redaguota)

Pašalintas turinys.

Tai, kad pas tave žodynas kaip valkatos :D Redaguota , nario Wolk

"A comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there."

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

i5-2500 3.3 Ghz | Asus P8Z77-V LX | Corsair Vengeance Black 1x4GB 1600MHz | MSI R7870 2GB OC | Chieftec 500W 80+ | Zalman Z3 PLUS Black 5 fan' +2LED | LG IPS 23MP65

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4271 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...