Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4715 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Čia dėl RankUp. ateinu į žaidimą bandau parašyt - /rankup rašo ''invalid args'' Kame bėda?

:P

prisidėčiau prie minecraft projekto. Moku konfiguruoti pluginus,statyti,minimaliai su ps, minimaliai su svetainem, bet su svetainem greit mokausi. Bei moku kurti video. Daugiau informacijos į a.ž. arba skype - songokiux2

Nu tai gal ne taip susikonfiguravai... Kaip ir sakiau, sprendžiant iš tavo gaunamos žinutes ("invalid args"), komanda turi atrodyti taip: /rankup rank_name, t.y. būtini argumentai, kitaip sakant grupė kurią tu sukūrei, pvz.: /rankup naujokas

Rašau pvz.: /rankup I (neveikia ta pati rašo) permissions man atrodo tai viskas gerai... Jeigu būtų perms. Blogai tai rašytu - Neturi teisės tai rašyti ar pnš.

prisidėčiau prie minecraft projekto. Moku konfiguruoti pluginus,statyti,minimaliai su ps, minimaliai su svetainem, bet su svetainem greit mokausi. Bei moku kurti video. Daugiau informacijos į a.ž. arba skype - songokiux2

Ech, tai kaip tau kas nors gali padėti, jei pats net nežinai kas ten su tavim negerai... Kai sužinosi problemą, tada ir rašyk ir bent jau pateik visų su tuo susijusių failų turinius, gi mes ne ekstrasensai, negalim padėt ištaisyt to, apie ką nežinom...

Gryba pjauni plbm, nežinai sprendimo - nepostink neidomus man esi. Radau jau sprendimą pats.

(redaguota)

Gryba pjauni plbm, nežinai sprendimo - nepostink neidomus man esi. Radau jau sprendimą pats.

Man rodos su tais neįdomumais tu prisišnekėsi... Aš tau padėt bandau, o tu šitaip ypatingai atsidėkoji, galiu ir aš atsidėkot neblogai, tik jau labai nelaimingas būsi ;)... Realiai tai niekas kitas tau ir nelabai galėjo padėt kaip tik tu pats, nes tu net padoriai problemos ir jos sukelėjų išdėstyt nesugebėjai, tad, kaip jau sakiau, kaip tau kas nors gali padėt, jei net neaišku kas ir dėl ko ten yra...

P.S.

O sprendimą tai aš visada žinau ;)... Ištrink "plugins" aplankalą ir prižadu, jog parašius /rankup neberašys "invalid args"...

Redaguota , nario ProGreen

Filthy-Frank.jpg

Man rodos su tais neįdomumais tu prisišnekėsi... Aš tau padėt bandau, o tu šitaip ypatingai atsidėkoji, galiu ir aš atsidėkot neblogai, tik jau labai nelaimingas būsi ;)... Realiai tai niekas kitas tau ir nelabai galėjo padėt kaip tik tu pats, nes tu net padoriai problemos ir jos sukelėjų išdėstyt nesugebėjai, tad, kaip jau sakiau, kaip tau kas nors gali padėt, jei net neaišku kas ir dėl ko ten yra...

P.S.

O sprendimą tai aš visada žinau ;)... Ištrink "plugins" aplankalą ir prižadu, jog parašius /rankup neberašys "invalid args"...

Logiška.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4715 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...