Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4713 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi kiek turejau projektu vis nesiseke, kadangi netinkamus skripterius pazystamus turejau.

Projektas yra Virtual-life.lt , chebra issilakste, kadangi nebera normaliu sistemu daromu, prastas skripteris.. Gm yra RPG stiliaus.

TUrejau sena GM kuris nepatiko LS, kadangi dexinozas nemoka kurti projektu, o verkia, kad mano draugai pajungtu GM, tai atsiprasau isgujo mane ir ejo toliau tipo kazkam kurti. Taigi ieskau patyrusio skripterio, ne vaiko, minimu 16 metu, bei zmogus kuris galetu sukurti sistemas, kaip Mirties sistemos, kai tu mirsti ir gali atvaziuoti pagydyti medikas, deziu nesiojimas ir t.tm ,tai kas traukai zaidejus, nes maniskei sake grys apie 80 zaideju, jeigu surasiu normalu skripteri, kolkas gavau turiu neplatinta LV-LIFE gamemoda, kadangi is manes nori , kad butu Las-Venturas mieste, taigi sus savo darbais laukiu skripteriu pasiulymu i zudikas210 skype arba facebook Auris Chiller, kadangi nepastoviai prie kompo bunu ir turiu reikalu, kaip tikras gyvenimas. Pats esu Weberis, uzsiemu puslapiais ir idejomis, domenas yra, VPS turiu, viskas tvarkoje:) Pelnas dalinamasi bus, kadangi kiek zinau rimti projektai uzdirba po 1000 -3000 lt i menesi, taigi chebros turiu, bet jie issejo i populiarius projektus:) Manau lauksiu susisiekimo, kas nori pasikalbeti, butu labiau pirma noras pasikalbeti telefonu, tai per FB laukiu zinuciu pristatymu ka sugebate, tada galesiu jums paskambinti i telefona:) Nes atsibodo noras yra leavinti SAMP pasauli:) Siaip norisi aplenkti SAVG serveri, kuris man neiskmokejo 300 lt algos ir pavoge pelna , kur dabar budelis su mano aprasymu laksto:)

Na lauksiu zinuciu, geros kloties :)

hWM45NO.gif

Stream - SPAUSTI CIA

Guest MicﮎHeal

Kas tave čiulbino..?

Nėr ka ir su tavim ginčytis beprasmiškais tavo komentarais norėsi įsiaiškinti situacija i pm parašyk su savo komentarais tema terši.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4713 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...