Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4727 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

taigi krč taip, kėlėm gamemoda iš kito kompo. Nu tai krč kai tekdavo atnaujinimus įkelti būdavo žymiai sunkiau. Tad įkėliau dabar iš savo pc gamemoda ir viska įkėle tik ne GameModas.amx ir GameModas.pwn bandžiau belekiek kartų ir nieko pasakykit kas blogai ar gal ką padaryti

AŠ ČIULPIAU RAULIUI IR JIS DULKINO MANE PER ŠYKNA, AR AŠ SKAITAUSI GĖJUS?

Man patiko. Geriau čiulpti rauliui, negu laižyti savo močiutei..

Gal yra berniukų kurie norėtu,kad jiems irgi pačiulpčiau? Rašykite į skype. Tik su ilgais.

ta prasme, failas atsiranda GameModes folderyje (ftp) bet tada serveris neveikia. Reikia kad tipo rodytų sekmingai įkelta o dabar vis per nauja ir per nauja ir įkelia į Nepavyke Siuntiniai

Gal yra berniukų kurie norėtu,kad jiems irgi pačiulpčiau? Rašykite į skype. Tik su ilgais.

Taspats hostingas tik dar labiau apmiręs administraciją nebeatrašo seniausiai teisių suteikimo nėrą todėl taip ir yrą..

Bet karta visa diena kėliau ir įkėliau o dabar per visa naktį ir nieko.

(redaguota)

Bet karta visa diena kėliau ir įkėliau o dabar per visa naktį ir nieko.

Patarčiau aš tau geriau pirkti serveroffer.lt hostingą kad ir bangrus bet administraciją atrašo ir geros serverinės

Sanet.lt-Administraciją seniausiai pamiršius kad hostingas išvis galioja VMI pažymos irgi tikrausiai neturi patarčiau daugiau tokių hostingų nepirkti o problemą tikrausiai iš jų pusės ir tu jau čia nieko nepataisysi neturi prisijungimų prie serverinų :D

justhost.lt iš bėdos galimą nors yra teisių suteikimąs administracija dar atrašo kartais...

Redaguota , nario Martini*

Patarčiau aš tau geriau pirkti serveroffer.lt hostingą kad ir bangrus bet administraciją atrašo ir geros serverinės

Sanet.lt-Administraciją seniausiai pamiršius kad hostingas išvis galioja VMI pažymos irgi tikrausiai neturi patarčiau daugiau tokių hostingų nepirkti o problemą tikrausiai iš jų pusės ir tu jau čia nieko nepataisysi neturi prisijungimų prie serverinų :D

justhost.lt iš bėdos galimą nors yra teisių suteikimąs administracija dar atrašo kartais...

Planuoju imti:: VPSNet Serveroffer arba nežinau. Man reikia tokio hosto kur tokios nesamonės nebūtų ir kad pavežtų su daug žaidėjų nes sanet hostas tik 50- paveža.

Serveroffer nelabai rekomenduočiau ką dangi ten yra per brangoka iš tikrųjų, na bent per nuolaidas tada puse velnio, bet šiaip pagrinde rekomenduočiau vpsnet.lt visados padedą, pasako kaip ką padaryti, nemiega administracija - o aktyviai dirba!

Pritariu

https://www.facebook.com/groups/juokaujam/ - Pirkit, parduokit, keiskit, juokaukit. NEMOKAMAI!!!

ServerOffer 12lt pigiausias, o vpsnet 18lt skirtumas yra :D tai jau niekaip neis sutvarkyti?

Tu prieš žiuredamas į kainą pažiurek į teikiamas paslaugas pavyzdžiui vpsnet.lt suteikia už 18lt 512RAM bei 10GB

Serveroffer.lt panašus planas į vpsnet.lt pirmąjį būtų VS-4 daugiau atminties tik tais, bet jos ir tiek užtenka iš tikrųjų bet kaina jau ne 18lt/men o 22lt/men.

Todėl ir sakiau tau jog serveroffer.lt yra brangesni planai, bėja nerekomenduočiau pirkti plano ką dangi gaudamas DDos atakų ar šiaip kokių nors žmonių su didesniais pingias, tavo serveris pradės labai striginėt tai rekomenduočiau kiek pataupyti ir nusipirkti geresnį VPS'ą.

Siaip pagrindiniai tiekeju trukumai buna ne vien tik, kad kazkas neveikia, lagina, luzta ir pan, bet ir ziauriausia kai tau prireikia pagalbos, o atsakymo negauni ir daryk ka nori. Cia yra Ziauriausia, sumoki pinigus ir lieki ant ledo. Jei nori sutaupyti tiek laiko, tiek nervu, investavus pora litu daugiau siulyciau rinktis rimta tiekeja ir nebetureti problemu. Rekomenduociau vpsnet.lt ten visuomet gausi pagalbos, kokybiski hostai, nelagina ir nuo dos padeda apsisaugoti

Kokybiški VPS, VDS, DS serveriai - https://www.vpsnet.l...38fc8d2872f1ec6 (Vyksta 50% Akcija!)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4727 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...