Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4292 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Trumpai apie save :

Sveiki, mano vardas Mantas, man 16,9 metų. Dabar kolkas vasaroju kaip ir kiti nenormalus žmonės - dirbu stroikėse.... :sad: bet lt reikia tai po biški ariu

biggrin.png esu iš Kauno r. Esu baaisiai linksmų plaučiu, mane prajuokint yra visiškai lengva biggrin.png nežinau ar tai gerai ar ne unsure.png nes kartais žmonės žiūri kaip į kokį mažvaikį vpš, nes žvengiu su draugais baisiai, žodžiu C vitamino netrūksta biggrin.png .

Pomėgiai :

Šiaip žiauriai myliu žaidimus, ypač MMORPG, senu laikų žaidimus kaip seni COD, su pc retai ką lošiu nes ant tiek gaidys pc kad .... kartais padaužau aš jį

laugh.png Bet bratkis nupirko xbox man tai lošiu BF3 online. Laukiu nesulaukiu GTA V :smile: Dar kaip tik 11 klasė, tai biški patinginiausiu ir bandysiu pereit jį laugh3.png .

Domiuosi grafika bei programavimu. Esu turėjas lygtais 4 puslapius, nežinau

laugh.png dabar turiu xfans.us.lt bet čia dar nieko neįdėta, vis nerandu laiko prisėst prie jo.

Praitais metais sportavau MMA, šiais galvoju eit į sporto sale su draugais, arti mokyklos salė tai

laugh3.png

Sakau esu labai linksmų plaučiu, mano draugai tokie patys

laugh.png Dėl to kuriam karts nuo karto video filmukus.

Juos galite rasti čia:

Youtube:

ThePigiauGrybo

Facebook fanpage:

PigiauGrybo2013

Nuotrauka :

naujesnės nelabai radau tai va.

250366_523244944359202_2028516543_n.jpg

• Teigiamai 1
(redaguota)

Koks čia pavydas ?

:D Ko nenusiperki ? :| Daug laiko jau jai, patelė čia, patinam kartais susisuka, tai gali ir savam kast, jei apie 7-8 metus, šuniškais metais tai gautusi daug. Jauna buvo bšk agresyvi, ta prasme saugojo gerai kiema, 2 žmonėm perkando, vienam ranka, siųt teko ranką, o kitai į krutine ar į ranką per kando. Bet čia jo bėdos, nes ėjo kaip vartai uždaryti buvo, o bobai tai nežinau, ji peršoko tvora ir iškarto isikabino, gal girta buvo, gal erzina nežinau :D

253067_522949524388744_1256706272_n.jpg

Redaguota , nario iCarabinas
  • Teigiamai 3

Koks čia pavydas ?

:D Ko nenusiperki ? :| Daug laiko jau jai, patelė čia, patinam kartais susisuka, tai gali ir savam kast, jei apie 7-8 metus, šuniškais metais tai gautusi daug. Jauna buvo bšk agresyvi, ta prasme saugojo gerai kiema, 2 žmonėm perkando, vienam ranka, siųt teko ranką, o kitai į krutine ar į ranką per kando. Bet čia jo bėdos, nes ėjo kaip vartai uždaryti buvo, o bobai tai nežinau, ji peršoko tvora ir iškarto isikabino, gal girta buvo, gal erzina nežinau :D

253067_522949524388744_1256706272_n.jpg

Jeetus kokia gražuolė. <3

• Teigiamai 1

Šventės baigtos..

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4292 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...