Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4683 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Vardas - Mantas

Pavardė - Nežinau

Banko sąskaitos numeris - Nežinau

Banko pavadinimas - Sakė kad Swedbank

Kontaktiniai duomenys - skype: mantas.v15, nickas gali būti: Mixitas7, nes su juo žaidžia per League of Legends.

Vaizidinė medžiaga - bebced9b4145ab6526cbb92bd1a7eb46657.png

Taigi, norėjau parduot runescape acc. Jis pakvietė mane į skype ir pasiūlė 10lt už acc. Sutarėm kad atsiskaitys papildydamas saskaitą internetu. Nurodžiau savo telefono numerį, jis tipo papildė ir atsiuntė tokią foto (nepasitikėkit tokiomis nuotraukomis!!!)

2dfae64dc50bc1758ce971061f00c9a8507.jpg

Na gerai galvoju, daviau prisijungimo duomenis, litu per rs nebėra, pas mane saskaitoi 10lt irgi nėra.. Šiandien parašiau į skp, ir išmetė mane iš kontaktų.. Taigi, žmonės nepasitikėkite juo, ir niekada neskubėkite visko atlikti greitai..

Paruodu acc be litų už 5lt (banku).

Vardas - Mantas

Pavardė - Nežinau

Banko sąskaitos numeris - Nežinau

Banko pavadinimas - Sakė kad Swedbank

Kontaktiniai duomenys - skype: mantas.v15, nickas gali būti: Mixitas7, nes su juo žaidžia per League of Legends.

Vaizidinė medžiaga - bebced9b4145ab6526cbb92bd1a7eb46657.png

Taigi, norėjau parduot runescape acc. Jis pakvietė mane į skype ir pasiūlė 10lt už acc. Sutarėm kad atsiskaitys papildydamas saskaitą internetu. Nurodžiau savo telefono numerį, jis tipo papildė ir atsiuntė tokią foto (nepasitikėkit tokiomis nuotraukomis!!!)

2dfae64dc50bc1758ce971061f00c9a8507.jpg

Na gerai galvoju, daviau prisijungimo duomenis, litu per rs nebėra, pas mane saskaitoi 10lt irgi nėra.. Šiandien parašiau į skp, ir išmetė mane iš kontaktų.. Taigi, žmonės nepasitikėkite juo, ir niekada neskubėkite visko atlikti greitai..

Paruodu acc be litų už 5lt (banku).

nieks nepirks nes už dyka aš tokius acc galiu gaut :D

Spausk ČIA

• Parašė po 2 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4683 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...